W. MEERT

Contactgegevens W. MEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W. MEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

W. MEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOREAU 27; 6724; HABAY, België

Telefoon (phone): 63411512 (+32-63411512) 63411512 (+32-63411512)

Fax (fax): +32 (9) 998-85-28 +32 (9) 998-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W. MEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W. MEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W. MEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W. MEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W. MEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W. MEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W. MEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W. MEERT
Products information W. MEERT

BTW identificatienummer (tax): BE09124389648
Ondernemingsnummer: 5552459716
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W. MEERT
(Get full report from official database of BE for W. MEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor W. MEERT
Addition kinds of activities for W. MEERT

278901. Display montage | Display mounting
22410203. Rubber draad en garens, stof bedekt | Rubber thread and yarns, fabric covered
27520202. Catalogi, gelithografeerd | Catalogs, lithographed
36130211. Schakelapparatuur, met uitzondering van instrumenten | Switchboard apparatus, except instruments
56210104. Dames sportkleding | Women's sportswear

Werken bij W. MEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W. MEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W. MEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W. MEERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • TIG-lasser met Mechanische Kennis - regio Zwevezele (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in machinebouw voor de procesindustrie zijn we op zoek naar een TIG-Lasser.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudenten tuincentrum (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we op zoek naar jobstudenten die in het weekend willen werken gedurende het volledige jaar. Je staat in voor de verkoop van tuinmeubelen/barbeque's/tuinhout/potterie/vijverartikelen en de kassa. Je zal de winkel mee op orde houden, helpen aan de kassa, klanten verder helpen, ... Je hebt interesse in tuinartikelen en je spreekt vloeiend Nederlands. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan online of bel ons op 03/322.32.60

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van W. MEERT in sociale netwerken
Look for responds of W. MEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor W. MEERT. Laat een reactie achter voor W. MEERT. W. MEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W. MEERT. Leave a respond for W. MEERT. W. MEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W. MEERT op de google maps. Adres en contacten W. MEERT
Location of W. MEERT on the google maps. Address and contacts of W. MEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come W. MEERT W. MEERT: TUINCENTRUM DE KEYZER | Hair Fashion | K.B.K. | Florina NV | HUSQVARNA-SIMONIS Ets

Other related companies as W. MEERT: TUINCENTRUM DE KEYZER | Hair Fashion | K.B.K. | Florina NV | HUSQVARNA-SIMONIS Ets

W. MEERT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W. MEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09124389648. Het bedrijf W. MEERT bevindt zich op het adres: RUE DU MOREAU 27; 6724; HABAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van W. MEERT is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W. MEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W. MEERT, openstaande posities, locatie van W. MEERT op de kaart.

W. MEERT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is W. MEERT, company assigned to the tax number BE09124389648. The company W. MEERT is located at the address: RUE DU MOREAU 27; 6724; HABAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of W. MEERT is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of W. MEERT is not available. You also can look at reviews of W. MEERT, open positions, location of W. MEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W. MEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W. MEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W. MEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W. MEERT, employees, financial statistics.