HUIS CLEYNE HUYS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • HUIS CLEYNE HUYS
Private companiesWater Transportation • HUIS CLEYNE HUYS

Contactgegevens HUIS CLEYNE HUYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CLEYNE HUYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CLEYNE HUYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOGEN 11; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14724034 (+32-14724034) 14724034 (+32-14724034)

Fax (fax): +32 (4) 884-59-14 +32 (4) 884-59-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CLEYNE HUYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CLEYNE HUYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CLEYNE HUYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CLEYNE HUYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CLEYNE HUYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CLEYNE HUYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CLEYNE HUYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CLEYNE HUYS
Products information HUIS CLEYNE HUYS

BTW identificatienummer (tax): BE06284423828
Ondernemingsnummer: 1372161865
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HUIS CLEYNE HUYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CLEYNE HUYS
(Get full report from official database of BE for HUIS CLEYNE HUYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CLEYNE HUYS
Addition kinds of activities for HUIS CLEYNE HUYS

518299. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
679499. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
39490704. Maskers: hockey, honkbal, voetbal, enz. | Masks: hockey, baseball, football, etc.
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange

Werken bij HUIS CLEYNE HUYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CLEYNE HUYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CLEYNE HUYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CLEYNE HUYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Heftruckchauffeur (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van HUIS CLEYNE HUYS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CLEYNE HUYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CLEYNE HUYS. Laat een reactie achter voor HUIS CLEYNE HUYS. HUIS CLEYNE HUYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CLEYNE HUYS. Leave a respond for HUIS CLEYNE HUYS. HUIS CLEYNE HUYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CLEYNE HUYS op de google maps. Adres en contacten HUIS CLEYNE HUYS
Location of HUIS CLEYNE HUYS on the google maps. Address and contacts of HUIS CLEYNE HUYS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CLEYNE HUYS HUIS CLEYNE HUYS: SABINE STREVELER | HUURLAND | PAUL DE MEULEMEESTER | M. BELING | WEB-GAIN SPRL

Other related companies as HUIS CLEYNE HUYS: SABINE STREVELER | HUURLAND | PAUL DE MEULEMEESTER | M. BELING | WEB-GAIN SPRL

HUIS CLEYNE HUYS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CLEYNE HUYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06284423828. Het bedrijf HUIS CLEYNE HUYS bevindt zich op het adres: LOGEN 11; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in HUIS CLEYNE HUYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CLEYNE HUYS is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CLEYNE HUYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CLEYNE HUYS, openstaande posities, locatie van HUIS CLEYNE HUYS op de kaart.

HUIS CLEYNE HUYS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CLEYNE HUYS, company assigned to the tax number BE06284423828. The company HUIS CLEYNE HUYS is located at the address: LOGEN 11; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten. Products created in HUIS CLEYNE HUYS were not found.
The main activity of HUIS CLEYNE HUYS is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CLEYNE HUYS is not available. You also can look at reviews of HUIS CLEYNE HUYS, open positions, location of HUIS CLEYNE HUYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CLEYNE HUYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CLEYNE HUYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CLEYNE HUYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CLEYNE HUYS, employees, financial statistics.