ULRIK J.J.M. VAN SOOM

Contactgegevens ULRIK J.J.M. VAN SOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ULRIK J.J.M. VAN SOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ULRIK J.J.M. VAN SOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAZANTENLAAN 12; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34404626 (+32-34404626) 34404626 (+32-34404626)

Fax (fax): +32 (50) 825-72-34 +32 (50) 825-72-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ULRIK J.J.M. VAN SOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ULRIK J.J.M. VAN SOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ULRIK J.J.M. VAN SOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ULRIK J.J.M. VAN SOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ULRIK J.J.M. VAN SOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ULRIK J.J.M. VAN SOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ULRIK J.J.M. VAN SOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ULRIK J.J.M. VAN SOOM
Products information ULRIK J.J.M. VAN SOOM

BTW identificatienummer (tax): BE02456237792
Ondernemingsnummer: 8053497314
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ULRIK J.J.M. VAN SOOM
(Get full report from official database of BE for ULRIK J.J.M. VAN SOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ULRIK J.J.M. VAN SOOM
Addition kinds of activities for ULRIK J.J.M. VAN SOOM

124100. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
58120102. Cajun restaurant | Cajun restaurant
73730401. Computer-aided design (cad) systemservice | Computer-aided design (cad) systems service

Werken bij ULRIK J.J.M. VAN SOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ULRIK J.J.M. VAN SOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ULRIK J.J.M. VAN SOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ULRIK J.J.M. VAN SOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van ULRIK J.J.M. VAN SOOM in sociale netwerken
Look for responds of ULRIK J.J.M. VAN SOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ULRIK J.J.M. VAN SOOM. Laat een reactie achter voor ULRIK J.J.M. VAN SOOM. ULRIK J.J.M. VAN SOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ULRIK J.J.M. VAN SOOM. Leave a respond for ULRIK J.J.M. VAN SOOM. ULRIK J.J.M. VAN SOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ULRIK J.J.M. VAN SOOM op de google maps. Adres en contacten ULRIK J.J.M. VAN SOOM
Location of ULRIK J.J.M. VAN SOOM on the google maps. Address and contacts of ULRIK J.J.M. VAN SOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come ULRIK J.J.M. VAN SOOM ULRIK J.J.M. VAN SOOM: Vandevenne J-P | JOSETTE NIESTEN | Y. BRONSART | ERIC VANRYCKEGHEM | EK COMPUTER SERVICE

Other related companies as ULRIK J.J.M. VAN SOOM: Vandevenne J-P | JOSETTE NIESTEN | Y. BRONSART | ERIC VANRYCKEGHEM | EK COMPUTER SERVICE

ULRIK J.J.M. VAN SOOM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ULRIK J.J.M. VAN SOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02456237792. Het bedrijf ULRIK J.J.M. VAN SOOM bevindt zich op het adres: FAZANTENLAAN 12; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ULRIK J.J.M. VAN SOOM is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ULRIK J.J.M. VAN SOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ULRIK J.J.M. VAN SOOM, openstaande posities, locatie van ULRIK J.J.M. VAN SOOM op de kaart.

ULRIK J.J.M. VAN SOOM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ULRIK J.J.M. VAN SOOM, company assigned to the tax number BE02456237792. The company ULRIK J.J.M. VAN SOOM is located at the address: FAZANTENLAAN 12; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ULRIK J.J.M. VAN SOOM is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ULRIK J.J.M. VAN SOOM is not available. You also can look at reviews of ULRIK J.J.M. VAN SOOM, open positions, location of ULRIK J.J.M. VAN SOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ULRIK J.J.M. VAN SOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ULRIK J.J.M. VAN SOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ULRIK J.J.M. VAN SOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ULRIK J.J.M. VAN SOOM, employees, financial statistics.