HUIS BLOEM BLOEM

Contactgegevens HUIS BLOEM BLOEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BLOEM BLOEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BLOEM BLOEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GISTELSTEENWEG 64; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50381310 (+32-50381310) 50381310 (+32-50381310)

Fax (fax): +32 (51) 597-51-84 +32 (51) 597-51-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BLOEM BLOEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BLOEM BLOEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BLOEM BLOEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BLOEM BLOEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BLOEM BLOEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BLOEM BLOEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BLOEM BLOEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BLOEM BLOEM
Products information HUIS BLOEM BLOEM

BTW identificatienummer (tax): BE08449005126
Ondernemingsnummer: 4205810546
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HUIS BLOEM BLOEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BLOEM BLOEM
(Get full report from official database of BE for HUIS BLOEM BLOEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BLOEM BLOEM
Addition kinds of activities for HUIS BLOEM BLOEM

311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
343199. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
02519905. Kippen roosteren, het verhogen van | Roasting chickens, raising of
20330102. Catsup: verpakt in blikjes, potten, enz. | Catsup: packaged in cans, jars, etc.
20370101. Citruspulp, gedroogd | Citrus pulp, dried
22980101. Spuitmatten, touw | Blasting mats, rope
38210118. Spiegel spiegels | Pellicle mirrors

Werken bij HUIS BLOEM BLOEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BLOEM BLOEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BLOEM BLOEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BLOEM BLOEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van HUIS BLOEM BLOEM in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BLOEM BLOEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BLOEM BLOEM. Laat een reactie achter voor HUIS BLOEM BLOEM. HUIS BLOEM BLOEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BLOEM BLOEM. Leave a respond for HUIS BLOEM BLOEM. HUIS BLOEM BLOEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BLOEM BLOEM op de google maps. Adres en contacten HUIS BLOEM BLOEM
Location of HUIS BLOEM BLOEM on the google maps. Address and contacts of HUIS BLOEM BLOEM

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BLOEM BLOEM HUIS BLOEM BLOEM: Fiduciaire Moderne SA | PIERRE JEURIS | BADMINTON CLUB MANAGE | CONSUL TRADE EASTERN EUROPE | MICH?LE DE FAYS/MICH?LE DE FAYS

Other related companies as HUIS BLOEM BLOEM: Fiduciaire Moderne SA | PIERRE JEURIS | BADMINTON CLUB MANAGE | CONSUL TRADE EASTERN EUROPE | MICH?LE DE FAYS/MICH?LE DE FAYS

HUIS BLOEM BLOEM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BLOEM BLOEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08449005126. Het bedrijf HUIS BLOEM BLOEM bevindt zich op het adres: GISTELSTEENWEG 64; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in HUIS BLOEM BLOEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BLOEM BLOEM is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BLOEM BLOEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BLOEM BLOEM, openstaande posities, locatie van HUIS BLOEM BLOEM op de kaart.

HUIS BLOEM BLOEM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BLOEM BLOEM, company assigned to the tax number BE08449005126. The company HUIS BLOEM BLOEM is located at the address: GISTELSTEENWEG 64; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. Products created in HUIS BLOEM BLOEM were not found.
The main activity of HUIS BLOEM BLOEM is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BLOEM BLOEM is not available. You also can look at reviews of HUIS BLOEM BLOEM, open positions, location of HUIS BLOEM BLOEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BLOEM BLOEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BLOEM BLOEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BLOEM BLOEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BLOEM BLOEM, employees, financial statistics.