THIERRY PAQUAY

Contactgegevens THIERRY PAQUAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIERRY PAQUAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIERRY PAQUAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LHONEUX 183; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42330530 (+32-42330530) 42330530 (+32-42330530)

Fax (fax): +32 (9) 822-53-70 +32 (9) 822-53-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIERRY PAQUAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIERRY PAQUAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIERRY PAQUAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIERRY PAQUAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIERRY PAQUAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIERRY PAQUAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIERRY PAQUAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIERRY PAQUAY
Products information THIERRY PAQUAY

BTW identificatienummer (tax): BE04295623779
Ondernemingsnummer: 7292419433
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: P茅diatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIERRY PAQUAY
(Get full report from official database of BE for THIERRY PAQUAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIERRY PAQUAY
Addition kinds of activities for THIERRY PAQUAY

179908. Decontaminatie diensten | Decontamination services
341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
872101. Auditiediensten | Auditing services
22810105. Brei garen, gesponnen | Knitting yarn, spun
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals

Werken bij THIERRY PAQUAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIERRY PAQUAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIERRY PAQUAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIERRY PAQUAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van THIERRY PAQUAY in sociale netwerken
Look for responds of THIERRY PAQUAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIERRY PAQUAY. Laat een reactie achter voor THIERRY PAQUAY. THIERRY PAQUAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIERRY PAQUAY. Leave a respond for THIERRY PAQUAY. THIERRY PAQUAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIERRY PAQUAY op de google maps. Adres en contacten THIERRY PAQUAY
Location of THIERRY PAQUAY on the google maps. Address and contacts of THIERRY PAQUAY

Andere gerelateerde bedrijven als come THIERRY PAQUAY THIERRY PAQUAY: MANFRED DELAMEILLEURE | Dou-Dou | CONSTANT SOMERS | MAISON DES JEUNES VERDUN | HUIS JACQUELOOT

Other related companies as THIERRY PAQUAY: MANFRED DELAMEILLEURE | Dou-Dou | CONSTANT SOMERS | MAISON DES JEUNES VERDUN | HUIS JACQUELOOT

THIERRY PAQUAY is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIERRY PAQUAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295623779. Het bedrijf THIERRY PAQUAY bevindt zich op het adres: RUE LHONEUX 183; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: P茅diatres..
De hoofdactiviteit van THIERRY PAQUAY is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIERRY PAQUAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIERRY PAQUAY, openstaande posities, locatie van THIERRY PAQUAY op de kaart.

THIERRY PAQUAY is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIERRY PAQUAY, company assigned to the tax number BE04295623779. The company THIERRY PAQUAY is located at the address: RUE LHONEUX 183; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: P茅diatres..
The main activity of THIERRY PAQUAY is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THIERRY PAQUAY is not available. You also can look at reviews of THIERRY PAQUAY, open positions, location of THIERRY PAQUAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIERRY PAQUAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIERRY PAQUAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIERRY PAQUAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIERRY PAQUAY, employees, financial statistics.