TH. MONFILS

Contactgegevens TH. MONFILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TH. MONFILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TH. MONFILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FOHALLE 5; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 87275309 (+32-87275309) 87275309 (+32-87275309)

Fax (fax): +32 (58) 802-69-88 +32 (58) 802-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TH. MONFILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TH. MONFILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TH. MONFILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TH. MONFILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TH. MONFILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TH. MONFILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TH. MONFILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TH. MONFILS
Products information TH. MONFILS

BTW identificatienummer (tax): BE01868194580
Ondernemingsnummer: 4981445312
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: M茅decine Sportive.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TH. MONFILS
(Get full report from official database of BE for TH. MONFILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TH. MONFILS
Addition kinds of activities for TH. MONFILS

367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
22119925. Wignan, katoen | Wignan, cotton
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
35310705. Posthole graafmachines, aangedreven | Posthole diggers, powered
36120303. Deurbel transformatoren, elektrisch | Doorbell transformers, electric
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage

Werken bij TH. MONFILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TH. MONFILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TH. MONFILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TH. MONFILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van TH. MONFILS in sociale netwerken
Look for responds of TH. MONFILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TH. MONFILS. Laat een reactie achter voor TH. MONFILS. TH. MONFILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TH. MONFILS. Leave a respond for TH. MONFILS. TH. MONFILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TH. MONFILS op de google maps. Adres en contacten TH. MONFILS
Location of TH. MONFILS on the google maps. Address and contacts of TH. MONFILS

Andere gerelateerde bedrijven als come TH. MONFILS TH. MONFILS: COIFFURE MICHELE | PAUL RELAES | FRANS VANDEBROEK | Hannaert J P | SMET

Other related companies as TH. MONFILS: COIFFURE MICHELE | PAUL RELAES | FRANS VANDEBROEK | Hannaert J P | SMET

TH. MONFILS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TH. MONFILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01868194580. Het bedrijf TH. MONFILS bevindt zich op het adres: RUE DE LA FOHALLE 5; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
De hoofdactiviteit van TH. MONFILS is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TH. MONFILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TH. MONFILS, openstaande posities, locatie van TH. MONFILS op de kaart.

TH. MONFILS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TH. MONFILS, company assigned to the tax number BE01868194580. The company TH. MONFILS is located at the address: RUE DE LA FOHALLE 5; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
The main activity of TH. MONFILS is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TH. MONFILS is not available. You also can look at reviews of TH. MONFILS, open positions, location of TH. MONFILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TH. MONFILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TH. MONFILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TH. MONFILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TH. MONFILS, employees, financial statistics.