SANDRA GURDAIN

Contactgegevens SANDRA GURDAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANDRA GURDAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANDRA GURDAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLUWEDAL 12B91; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27219593 (+32-27219593) 27219593 (+32-27219593)

Fax (fax): +32 (64) 420-81-76 +32 (64) 420-81-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANDRA GURDAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANDRA GURDAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANDRA GURDAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANDRA GURDAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANDRA GURDAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANDRA GURDAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANDRA GURDAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANDRA GURDAIN
Products information SANDRA GURDAIN

BTW identificatienummer (tax): BE04325561523
Ondernemingsnummer: 2370819091
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANDRA GURDAIN
(Get full report from official database of BE for SANDRA GURDAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANDRA GURDAIN
Addition kinds of activities for SANDRA GURDAIN

222101. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
764101. Bekleding werk | Upholstery work
20330309. Fruitpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit purees: packaged in cans, jars, etc.
34420102. Sash, deur of venster: metaal | Sash, door or window: metal
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
47890300. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
50650408. Tv-onderdelen en accessoires, niet inbegrepen | Tv parts and accessories, nec
73890410. Styling, pruiken | Styling, wigs
79910103. Spas | Spas

Werken bij SANDRA GURDAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANDRA GURDAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANDRA GURDAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANDRA GURDAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van SANDRA GURDAIN in sociale netwerken
Look for responds of SANDRA GURDAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANDRA GURDAIN. Laat een reactie achter voor SANDRA GURDAIN. SANDRA GURDAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANDRA GURDAIN. Leave a respond for SANDRA GURDAIN. SANDRA GURDAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANDRA GURDAIN op de google maps. Adres en contacten SANDRA GURDAIN
Location of SANDRA GURDAIN on the google maps. Address and contacts of SANDRA GURDAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come SANDRA GURDAIN SANDRA GURDAIN: Brichard Christine | PO?LERIE MODERNE | Bureau d'Expertise Comptable Vanderbeck Pierre SPRLU | Watco Decontamination Services NV | Zonnestraal

Other related companies as SANDRA GURDAIN: Brichard Christine | PO?LERIE MODERNE | Bureau d'Expertise Comptable Vanderbeck Pierre SPRLU | Watco Decontamination Services NV | Zonnestraal

SANDRA GURDAIN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANDRA GURDAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04325561523. Het bedrijf SANDRA GURDAIN bevindt zich op het adres: WOLUWEDAL 12B91; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 827,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van SANDRA GURDAIN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANDRA GURDAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANDRA GURDAIN, openstaande posities, locatie van SANDRA GURDAIN op de kaart.

SANDRA GURDAIN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANDRA GURDAIN, company assigned to the tax number BE04325561523. The company SANDRA GURDAIN is located at the address: WOLUWEDAL 12B91; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 827,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of SANDRA GURDAIN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SANDRA GURDAIN is not available. You also can look at reviews of SANDRA GURDAIN, open positions, location of SANDRA GURDAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANDRA GURDAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANDRA GURDAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANDRA GURDAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANDRA GURDAIN, employees, financial statistics.