HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE
Private companiesReal Estate • HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE

Contactgegevens HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 31; 9308; AALST, België

Telefoon (phone): 53771805 (+32-53771805) 53771805 (+32-53771805)

Fax (fax): +32 (53) 918-48-96 +32 (53) 918-48-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE
Products information HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE03397766113
Ondernemingsnummer: 9491607666
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE
(Get full report from official database of BE for HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE
Addition kinds of activities for HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE

9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
20330400. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
26219904. Niet-bekleed papier | Uncoated paper
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
49250103. Cokeovens, bijproduct: productie of distributie van gas | Coke ovens, byproduct: manufacturing or distribution of gas
51990409. dekzeilen | Tarpaulins

Werken bij HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE. Laat een reactie achter voor HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE. HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE. Leave a respond for HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE. HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE op de google maps. Adres en contacten HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE
Location of HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE on the google maps. Address and contacts of HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE: AIR | Quatre Bras | D. HENDRICKX | Shoot To Kill Studios | De Groote

Other related companies as HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE: AIR | Quatre Bras | D. HENDRICKX | Shoot To Kill Studios | De Groote

HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03397766113. Het bedrijf HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 31; 9308; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, openstaande posities, locatie van HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE op de kaart.

HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, company assigned to the tax number BE03397766113. The company HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE is located at the address: HOOGSTRAAT 31; 9308; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE were not found.
The main activity of HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE is not available. You also can look at reviews of HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, open positions, location of HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRICKX - VAN CACKENBERGHE, employees, financial statistics.