ROOPA JAGANNATH

Contactgegevens ROOPA JAGANNATH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROOPA JAGANNATH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROOPA JAGANNATH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT DES PIERRES 1; 1480; TUBIZE, België

Telefoon (phone): 23550879 (+32-23550879) 23550879 (+32-23550879)

Fax (fax): +32 (68) 411-32-61 +32 (68) 411-32-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROOPA JAGANNATH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROOPA JAGANNATH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROOPA JAGANNATH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROOPA JAGANNATH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROOPA JAGANNATH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROOPA JAGANNATH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROOPA JAGANNATH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROOPA JAGANNATH
Products information ROOPA JAGANNATH

BTW identificatienummer (tax): BE07599761962
Ondernemingsnummer: 1963500976
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROOPA JAGANNATH
(Get full report from official database of BE for ROOPA JAGANNATH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROOPA JAGANNATH
Addition kinds of activities for ROOPA JAGANNATH

508402. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
602200. Staat commerciële banken | State commercial banks
34890103. Pistolen of geweer delen, meer dan 30 mm. | Guns or gun parts, over 30 mm.
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
50880306. Helikopter onderdelen | Helicopter parts
56119906. Kostuums, mannen | Suits, men's
78299900. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec
87480400. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services

Werken bij ROOPA JAGANNATH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROOPA JAGANNATH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROOPA JAGANNATH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROOPA JAGANNATH. Looking for open vacancies in other companies

 • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

 • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

 • Orderadministratie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

 • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Studentenjob

  Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

 • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

 • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

Zoek naar antwoorden van ROOPA JAGANNATH in sociale netwerken
Look for responds of ROOPA JAGANNATH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROOPA JAGANNATH. Laat een reactie achter voor ROOPA JAGANNATH. ROOPA JAGANNATH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROOPA JAGANNATH. Leave a respond for ROOPA JAGANNATH. ROOPA JAGANNATH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROOPA JAGANNATH op de google maps. Adres en contacten ROOPA JAGANNATH
Location of ROOPA JAGANNATH on the google maps. Address and contacts of ROOPA JAGANNATH

Andere gerelateerde bedrijven als come ROOPA JAGANNATH ROOPA JAGANNATH: Quintens P | PآTISSERIE DEMERLIER | PآTISSERIE LE FOURNIL | Gauthier B | KATIA TIEBERGHIEN

Other related companies as ROOPA JAGANNATH: Quintens P | PآTISSERIE DEMERLIER | PآTISSERIE LE FOURNIL | Gauthier B | KATIA TIEBERGHIEN

ROOPA JAGANNATH is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROOPA JAGANNATH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07599761962. Het bedrijf ROOPA JAGANNATH bevindt zich op het adres: RUE DU PONT DES PIERRES 1; 1480; TUBIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROOPA JAGANNATH is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROOPA JAGANNATH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROOPA JAGANNATH, openstaande posities, locatie van ROOPA JAGANNATH op de kaart.

ROOPA JAGANNATH is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROOPA JAGANNATH, company assigned to the tax number BE07599761962. The company ROOPA JAGANNATH is located at the address: RUE DU PONT DES PIERRES 1; 1480; TUBIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROOPA JAGANNATH is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROOPA JAGANNATH is not available. You also can look at reviews of ROOPA JAGANNATH, open positions, location of ROOPA JAGANNATH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROOPA JAGANNATH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROOPA JAGANNATH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROOPA JAGANNATH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROOPA JAGANNATH, employees, financial statistics.