ROMAIN VIENNE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ROMAIN VIENNE
Private companiesTobacco Products • ROMAIN VIENNE

Contactgegevens ROMAIN VIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMAIN VIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMAIN VIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRIEVERSWEG 67; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50354642 (+32-50354642) 50354642 (+32-50354642)

Fax (fax): +32 (53) 363-26-88 +32 (53) 363-26-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMAIN VIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMAIN VIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMAIN VIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMAIN VIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMAIN VIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMAIN VIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMAIN VIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMAIN VIENNE
Products information ROMAIN VIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE02036010742
Ondernemingsnummer: 1751190185
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Sp茅cialisation: Psychiatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMAIN VIENNE
(Get full report from official database of BE for ROMAIN VIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMAIN VIENNE
Addition kinds of activities for ROMAIN VIENNE

5194. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
25110607. Telefoon stands: hout | Telephone stands: wood
27960203. Stalen lijngravering, voor de drukkerij | Steel line engraving, for the printing trade
28190405. Potassiumnitraat en -sulfaat | Potasssium nitrate and sulfate
35499901. Assemblage machines, inclusief robot | Assembly machines, including robotic

Werken bij ROMAIN VIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMAIN VIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMAIN VIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMAIN VIENNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

 • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

 • Administratief bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

 • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

 • Ingenieur (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als project engineer sta je in voor de opvolging van bepaalde projecten. Doe je aanpassingen in PLC gestuurde machines en ga je op zoek naar storingen en werk je vervolgens oplossingen uit.

 • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

 • Allround Technieker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

 • Schrijnwerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

 • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

  Regio: ASPELARE

  Bedrijf: LA PROMESSE

  Type: Flexijob

  Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van ROMAIN VIENNE in sociale netwerken
Look for responds of ROMAIN VIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMAIN VIENNE. Laat een reactie achter voor ROMAIN VIENNE. ROMAIN VIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMAIN VIENNE. Leave a respond for ROMAIN VIENNE. ROMAIN VIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMAIN VIENNE op de google maps. Adres en contacten ROMAIN VIENNE
Location of ROMAIN VIENNE on the google maps. Address and contacts of ROMAIN VIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMAIN VIENNE ROMAIN VIENNE: Thirion C | WILLY COUCK | Art & Papier | MATHIEU HEYNEN | C.M.P. NV

Other related companies as ROMAIN VIENNE: Thirion C | WILLY COUCK | Art & Papier | MATHIEU HEYNEN | C.M.P. NV

ROMAIN VIENNE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMAIN VIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02036010742. Het bedrijf ROMAIN VIENNE bevindt zich op het adres: BRIEVERSWEG 67; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychiatres..
De hoofdactiviteit van ROMAIN VIENNE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMAIN VIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMAIN VIENNE, openstaande posities, locatie van ROMAIN VIENNE op de kaart.

ROMAIN VIENNE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMAIN VIENNE, company assigned to the tax number BE02036010742. The company ROMAIN VIENNE is located at the address: BRIEVERSWEG 67; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychiatres..
The main activity of ROMAIN VIENNE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMAIN VIENNE is not available. You also can look at reviews of ROMAIN VIENNE, open positions, location of ROMAIN VIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMAIN VIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMAIN VIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMAIN VIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMAIN VIENNE, employees, financial statistics.