ROLAND TAVERNIER

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ROLAND TAVERNIER
Private companiesMiscellaneous Retail • ROLAND TAVERNIER

Contactgegevens ROLAND TAVERNIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND TAVERNIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND TAVERNIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II-LAAN 14; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 50414607 (+32-50414607) 50414607 (+32-50414607)

Fax (fax): +32 (64) 724-86-66 +32 (64) 724-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND TAVERNIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND TAVERNIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND TAVERNIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND TAVERNIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND TAVERNIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND TAVERNIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND TAVERNIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND TAVERNIER
Products information ROLAND TAVERNIER

BTW identificatienummer (tax): BE08848083496
Ondernemingsnummer: 5067413330
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND TAVERNIER
(Get full report from official database of BE for ROLAND TAVERNIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND TAVERNIER
Addition kinds of activities for ROLAND TAVERNIER

244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
27540102. Rotary photogravure printing | Rotary photogravure printing
28190303. Aluminiumsulfaat | Aluminum sulfate
28920218. Sportpoeier (explosief) | Sporting powder (explosive)
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
39610103. Oorbellen, behalve edelmetaal | Earrings, except precious metal
51929904. periodieken | Periodicals

Werken bij ROLAND TAVERNIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND TAVERNIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND TAVERNIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND TAVERNIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Metaal (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van opgerold staal volgens de veiligheidsvoorschriften en eisen van onze klant met als doel dat het product gedurende het ganse transport onbeschadigd op zijn eindbestemming kan aankomen.

 • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

 • Secretaresse (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

 • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

 • Calculator (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Tielt zijn we op zoek naar een calculator

 • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

 • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Yes Select

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

 • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: DE VISFUIK

  Type: Flexijob

  Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van ROLAND TAVERNIER in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND TAVERNIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND TAVERNIER. Laat een reactie achter voor ROLAND TAVERNIER. ROLAND TAVERNIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND TAVERNIER. Leave a respond for ROLAND TAVERNIER. ROLAND TAVERNIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND TAVERNIER op de google maps. Adres en contacten ROLAND TAVERNIER
Location of ROLAND TAVERNIER on the google maps. Address and contacts of ROLAND TAVERNIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND TAVERNIER ROLAND TAVERNIER: LUC DE WINTER | ANTOON VAN EECKHOUT | Centea Kantoor Smolders | MARIE-CHRISTINE | BALLOONTEAM MECHELEN

Other related companies as ROLAND TAVERNIER: LUC DE WINTER | ANTOON VAN EECKHOUT | Centea Kantoor Smolders | MARIE-CHRISTINE | BALLOONTEAM MECHELEN

ROLAND TAVERNIER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND TAVERNIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08848083496. Het bedrijf ROLAND TAVERNIER bevindt zich op het adres: LEOPOLD II-LAAN 14; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROLAND TAVERNIER is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND TAVERNIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND TAVERNIER, openstaande posities, locatie van ROLAND TAVERNIER op de kaart.

ROLAND TAVERNIER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND TAVERNIER, company assigned to the tax number BE08848083496. The company ROLAND TAVERNIER is located at the address: LEOPOLD II-LAAN 14; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROLAND TAVERNIER is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND TAVERNIER is not available. You also can look at reviews of ROLAND TAVERNIER, open positions, location of ROLAND TAVERNIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND TAVERNIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND TAVERNIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND TAVERNIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND TAVERNIER, employees, financial statistics.