ROLAND MARTEIN

Contactgegevens ROLAND MARTEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND MARTEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND MARTEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIERSTRAAT 3; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92226524 (+32-92226524) 92226524 (+32-92226524)

Fax (fax): +32 (60) 680-80-66 +32 (60) 680-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND MARTEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND MARTEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND MARTEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND MARTEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND MARTEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND MARTEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND MARTEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND MARTEIN
Products information ROLAND MARTEIN

BTW identificatienummer (tax): BE08176818847
Ondernemingsnummer: 8988433837
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: Psychologues, Psychoth茅rapeutes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND MARTEIN
(Get full report from official database of BE for ROLAND MARTEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND MARTEIN
Addition kinds of activities for ROLAND MARTEIN

26530000. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment
39539904. Pads, inkt en stempelen | Pads, inking and stamping
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction

Werken bij ROLAND MARTEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND MARTEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND MARTEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND MARTEIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

 • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

 • Verpleegkundige ZE33/ZE24 (ademhaling en oncologie) (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel kijken we uit naar een verpleegkundige voor de afdeling ZE33 (ademhaling en oncologie) en ZE24.

 • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

 • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

 • METSER (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

 • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: 't POETSHUISJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 • Verpakker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

 • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

  Type: Vaste Job

  Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

 • Kapper / Kapster (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: KWA'FUUR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van ROLAND MARTEIN in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND MARTEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND MARTEIN. Laat een reactie achter voor ROLAND MARTEIN. ROLAND MARTEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND MARTEIN. Leave a respond for ROLAND MARTEIN. ROLAND MARTEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND MARTEIN op de google maps. Adres en contacten ROLAND MARTEIN
Location of ROLAND MARTEIN on the google maps. Address and contacts of ROLAND MARTEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND MARTEIN ROLAND MARTEIN: MOTTE ANDRة | BOEMERANG TOUR OPERATOR | RADIO REGA | PENNEMAN L | Van Hoecke

Other related companies as ROLAND MARTEIN: MOTTE ANDRة | BOEMERANG TOUR OPERATOR | RADIO REGA | PENNEMAN L | Van Hoecke

ROLAND MARTEIN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND MARTEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08176818847. Het bedrijf ROLAND MARTEIN bevindt zich op het adres: VLIERSTRAAT 3; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychologues, Psychoth茅rapeutes..
De hoofdactiviteit van ROLAND MARTEIN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND MARTEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND MARTEIN, openstaande posities, locatie van ROLAND MARTEIN op de kaart.

ROLAND MARTEIN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND MARTEIN, company assigned to the tax number BE08176818847. The company ROLAND MARTEIN is located at the address: VLIERSTRAAT 3; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychologues, Psychoth茅rapeutes..
The main activity of ROLAND MARTEIN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND MARTEIN is not available. You also can look at reviews of ROLAND MARTEIN, open positions, location of ROLAND MARTEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND MARTEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND MARTEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND MARTEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND MARTEIN, employees, financial statistics.