ROLAND MARLIER

Contactgegevens ROLAND MARLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND MARLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND MARLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTLAAN 6; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92224570 (+32-92224570) 92224570 (+32-92224570)

Fax (fax): +32 (15) 967-30-39 +32 (15) 967-30-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND MARLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND MARLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND MARLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND MARLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND MARLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND MARLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND MARLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND MARLIER
Products information ROLAND MARLIER

BTW identificatienummer (tax): BE08432525634
Ondernemingsnummer: 1135131835
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND MARLIER
(Get full report from official database of BE for ROLAND MARLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND MARLIER
Addition kinds of activities for ROLAND MARLIER

17519904. Opslaginstallatie opslaan | Store fixture installation
20649906. Hoestdruppels, behalve farmaceutische preparaten | Cough drops, except pharmaceutical preparations
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
37130100. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
51990411. Garen, niet | Yarns, nec

Werken bij ROLAND MARLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND MARLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND MARLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND MARLIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Industriële schoonmaak (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

 • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

 • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

 • MONTEUR BOVENLEIDING SPOORWERKEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf met ophaalmogelijkheden te MECHELEN zijn we op zoek naar MONTEURS BOVENLEIDINGEN. Het bedrijf specialiseert zich in spoorwerken, hoogspanningnetten,..  Je taken zullen bestaan uit het monteren en demonteren van delen aan de bovenleiding, werken uitvoeren aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden, altijd buitenwerk, werven over heel Belgie.

 • Toonbankverkoper (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

 • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

 • Management traineeship (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

 • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: NHA Opleidingen

  Type: Zelfstandige activiteit

  U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

 • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van ROLAND MARLIER in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND MARLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND MARLIER. Laat een reactie achter voor ROLAND MARLIER. ROLAND MARLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND MARLIER. Leave a respond for ROLAND MARLIER. ROLAND MARLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND MARLIER op de google maps. Adres en contacten ROLAND MARLIER
Location of ROLAND MARLIER on the google maps. Address and contacts of ROLAND MARLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND MARLIER ROLAND MARLIER: VERONIQUE VANDAMME | B&L Diffusion SPRL | Marie-Jeanne | Saksenboom | Przebienda C

Other related companies as ROLAND MARLIER: VERONIQUE VANDAMME | B&L Diffusion SPRL | Marie-Jeanne | Saksenboom | Przebienda C

ROLAND MARLIER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND MARLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08432525634. Het bedrijf ROLAND MARLIER bevindt zich op het adres: KONING ALBERTLAAN 6; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van ROLAND MARLIER is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND MARLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND MARLIER, openstaande posities, locatie van ROLAND MARLIER op de kaart.

ROLAND MARLIER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND MARLIER, company assigned to the tax number BE08432525634. The company ROLAND MARLIER is located at the address: KONING ALBERTLAAN 6; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of ROLAND MARLIER is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND MARLIER is not available. You also can look at reviews of ROLAND MARLIER, open positions, location of ROLAND MARLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND MARLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND MARLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND MARLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND MARLIER, employees, financial statistics.