ROLAND L.M.A. VERMEIREN

Contactgegevens ROLAND L.M.A. VERMEIREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND L.M.A. VERMEIREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND L.M.A. VERMEIREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LENAARTSESTEENWEG 75; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33144630 (+32-33144630) 33144630 (+32-33144630)

Fax (fax): +32 (63) 418-74-63 +32 (63) 418-74-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND L.M.A. VERMEIREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND L.M.A. VERMEIREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND L.M.A. VERMEIREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND L.M.A. VERMEIREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND L.M.A. VERMEIREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND L.M.A. VERMEIREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND L.M.A. VERMEIREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND L.M.A. VERMEIREN
Products information ROLAND L.M.A. VERMEIREN

BTW identificatienummer (tax): BE02434265136
Ondernemingsnummer: 6959259033
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND L.M.A. VERMEIREN
(Get full report from official database of BE for ROLAND L.M.A. VERMEIREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND L.M.A. VERMEIREN
Addition kinds of activities for ROLAND L.M.A. VERMEIREN

349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
17999936. Kernenergie tanken | Nuclear power refueling
22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
22111104. preuts | Buckram
25310100. Schoolmeubilair | School furniture
33990201. Brads: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Brads: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
39319905. Octophones | Octophones
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec

Werken bij ROLAND L.M.A. VERMEIREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND L.M.A. VERMEIREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND L.M.A. VERMEIREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND L.M.A. VERMEIREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpelektricien (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

 • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

 • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

 • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

 • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

 • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: SODEAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

 • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

 • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van ROLAND L.M.A. VERMEIREN in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND L.M.A. VERMEIREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND L.M.A. VERMEIREN. Laat een reactie achter voor ROLAND L.M.A. VERMEIREN. ROLAND L.M.A. VERMEIREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND L.M.A. VERMEIREN. Leave a respond for ROLAND L.M.A. VERMEIREN. ROLAND L.M.A. VERMEIREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND L.M.A. VERMEIREN op de google maps. Adres en contacten ROLAND L.M.A. VERMEIREN
Location of ROLAND L.M.A. VERMEIREN on the google maps. Address and contacts of ROLAND L.M.A. VERMEIREN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND L.M.A. VERMEIREN ROLAND L.M.A. VERMEIREN: C.D. Insur | J. VANDER MEEREN | BOGERT GRAPHIC DESIGN | CUFAB DRINKS | FRITERIE BERTRAND

Other related companies as ROLAND L.M.A. VERMEIREN: C.D. Insur | J. VANDER MEEREN | BOGERT GRAPHIC DESIGN | CUFAB DRINKS | FRITERIE BERTRAND

ROLAND L.M.A. VERMEIREN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND L.M.A. VERMEIREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02434265136. Het bedrijf ROLAND L.M.A. VERMEIREN bevindt zich op het adres: SINT-LENAARTSESTEENWEG 75; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROLAND L.M.A. VERMEIREN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND L.M.A. VERMEIREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND L.M.A. VERMEIREN, openstaande posities, locatie van ROLAND L.M.A. VERMEIREN op de kaart.

ROLAND L.M.A. VERMEIREN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND L.M.A. VERMEIREN, company assigned to the tax number BE02434265136. The company ROLAND L.M.A. VERMEIREN is located at the address: SINT-LENAARTSESTEENWEG 75; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROLAND L.M.A. VERMEIREN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND L.M.A. VERMEIREN is not available. You also can look at reviews of ROLAND L.M.A. VERMEIREN, open positions, location of ROLAND L.M.A. VERMEIREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND L.M.A. VERMEIREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND L.M.A. VERMEIREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND L.M.A. VERMEIREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND L.M.A. VERMEIREN, employees, financial statistics.