ROLAND DECROOS

Contactgegevens ROLAND DECROOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND DECROOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND DECROOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 14; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58515439 (+32-58515439) 58515439 (+32-58515439)

Fax (fax): +32 (59) 721-60-35 +32 (59) 721-60-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND DECROOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND DECROOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND DECROOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND DECROOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND DECROOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND DECROOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND DECROOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND DECROOS
Products information ROLAND DECROOS

BTW identificatienummer (tax): BE09048583984
Ondernemingsnummer: 9427337646
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND DECROOS
(Get full report from official database of BE for ROLAND DECROOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND DECROOS
Addition kinds of activities for ROLAND DECROOS

3221. Glascontainers | Glass containers
278901. Display montage | Display mounting
17959902. Sloop, gebouwen en andere structuren | Demolition, buildings and other structures
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
32810601. Curbing, graniet of steen | Curbing, granite or stone
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings
35850500. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
96210301. Kustwacht, regeling en beheer van het vervoer | Coast guard, regulation and administration of transportation

Werken bij ROLAND DECROOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND DECROOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND DECROOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND DECROOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

 • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Aankoper - Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

 • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

 • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

 • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

 • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

 • Mystery shoppers gezocht (België)

  Regio: België

  Bedrijf: VABU

  Type: Werfreserve

  We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van ROLAND DECROOS in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND DECROOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND DECROOS. Laat een reactie achter voor ROLAND DECROOS. ROLAND DECROOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND DECROOS. Leave a respond for ROLAND DECROOS. ROLAND DECROOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND DECROOS op de google maps. Adres en contacten ROLAND DECROOS
Location of ROLAND DECROOS on the google maps. Address and contacts of ROLAND DECROOS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND DECROOS ROLAND DECROOS: HUIS LA LUNA | KVD Interconsult | Beiaard (De) | LARES BENELUX SA | Artmetal

Other related companies as ROLAND DECROOS: HUIS LA LUNA | KVD Interconsult | Beiaard (De) | LARES BENELUX SA | Artmetal

ROLAND DECROOS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND DECROOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09048583984. Het bedrijf ROLAND DECROOS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 14; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROLAND DECROOS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND DECROOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND DECROOS, openstaande posities, locatie van ROLAND DECROOS op de kaart.

ROLAND DECROOS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND DECROOS, company assigned to the tax number BE09048583984. The company ROLAND DECROOS is located at the address: KERKSTRAAT 14; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROLAND DECROOS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND DECROOS is not available. You also can look at reviews of ROLAND DECROOS, open positions, location of ROLAND DECROOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND DECROOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND DECROOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND DECROOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND DECROOS, employees, financial statistics.