ROLAND CLAEYS

Contactgegevens ROLAND CLAEYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND CLAEYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND CLAEYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-PIETERSAALSTSTRAAT 110; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92216544 (+32-92216544) 92216544 (+32-92216544)

Fax (fax): +32 (68) 118-80-16 +32 (68) 118-80-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND CLAEYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND CLAEYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND CLAEYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND CLAEYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND CLAEYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND CLAEYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND CLAEYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND CLAEYS
Products information ROLAND CLAEYS

BTW identificatienummer (tax): BE07568725585
Ondernemingsnummer: 3680389404
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND CLAEYS
(Get full report from official database of BE for ROLAND CLAEYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND CLAEYS
Addition kinds of activities for ROLAND CLAEYS

836199. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
27820401. Memorandum boeken, gedrukt | Memorandum books, printed
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
38420404. Canes, orthopedisch | Canes, orthopedic

Werken bij ROLAND CLAEYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND CLAEYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND CLAEYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND CLAEYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

 • Polyvalent arbeider (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Herstellingen aan trailers uitvoeren Trailers klaarzetten om te laden (planken insteken, uitvegen, ...) Geladen opleggers vastbinden met spanbanden, zeil oplegger dichtmaken, planken insteken,...) Geladen opleggers op de parking plaatsen met kleine vrachtwagen

 • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

 • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

 • Orderpicker (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: t-interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

  Regio: BEKKERZEEL

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Promomedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

 • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

  Type: Vaste Job

  Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

 • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

 • Flexijob: Hulpkok (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van ROLAND CLAEYS in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND CLAEYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND CLAEYS. Laat een reactie achter voor ROLAND CLAEYS. ROLAND CLAEYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND CLAEYS. Leave a respond for ROLAND CLAEYS. ROLAND CLAEYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND CLAEYS op de google maps. Adres en contacten ROLAND CLAEYS
Location of ROLAND CLAEYS on the google maps. Address and contacts of ROLAND CLAEYS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND CLAEYS ROLAND CLAEYS: GARAGE DU WAINAGE | Desaele | PATRICK VERSCHUEREN | ALBERT DELDEFFE | VAN CAMP C.

Other related companies as ROLAND CLAEYS: GARAGE DU WAINAGE | Desaele | PATRICK VERSCHUEREN | ALBERT DELDEFFE | VAN CAMP C.

ROLAND CLAEYS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND CLAEYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07568725585. Het bedrijf ROLAND CLAEYS bevindt zich op het adres: SINT-PIETERSAALSTSTRAAT 110; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van ROLAND CLAEYS is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND CLAEYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND CLAEYS, openstaande posities, locatie van ROLAND CLAEYS op de kaart.

ROLAND CLAEYS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND CLAEYS, company assigned to the tax number BE07568725585. The company ROLAND CLAEYS is located at the address: SINT-PIETERSAALSTSTRAAT 110; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of ROLAND CLAEYS is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND CLAEYS is not available. You also can look at reviews of ROLAND CLAEYS, open positions, location of ROLAND CLAEYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND CLAEYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND CLAEYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND CLAEYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND CLAEYS, employees, financial statistics.