ROGIER LANNOO

Contactgegevens ROGIER LANNOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGIER LANNOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGIER LANNOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULSTSTRAAT 24; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51400916 (+32-51400916) 51400916 (+32-51400916)

Fax (fax): +32 (87) 385-61-41 +32 (87) 385-61-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGIER LANNOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGIER LANNOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGIER LANNOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGIER LANNOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGIER LANNOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGIER LANNOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGIER LANNOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGIER LANNOO
Products information ROGIER LANNOO

BTW identificatienummer (tax): BE04791931152
Ondernemingsnummer: 8271026611
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Sp茅cialisation: P茅diatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGIER LANNOO
(Get full report from official database of BE for ROGIER LANNOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGIER LANNOO
Addition kinds of activities for ROGIER LANNOO

236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
13829903. Geofysische exploratie, olie en gasveld | Geophysical exploration, oil and gas field
20370100. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
28690308. Mierenzuur en metaalzouten | Formic acid and metallic salts
34449901. Steenkoolschalen, geprefabriceerde plaatmetalen | Coal chutes, prefabricated sheet metal
35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij ROGIER LANNOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGIER LANNOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGIER LANNOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGIER LANNOO. Looking for open vacancies in other companies

 • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

 • Financieel Medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

 • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

 • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

 • Handlanger bouw (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

 • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Studentenjob

  Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

 • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Studentenjob

  Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

 • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: ALLRENBO

  Type: Vaste Job

  Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

 • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

 • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

  Type: Vaste Job

  U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

 • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: CENTRUM KLIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

 • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

Zoek naar antwoorden van ROGIER LANNOO in sociale netwerken
Look for responds of ROGIER LANNOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGIER LANNOO. Laat een reactie achter voor ROGIER LANNOO. ROGIER LANNOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGIER LANNOO. Leave a respond for ROGIER LANNOO. ROGIER LANNOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGIER LANNOO op de google maps. Adres en contacten ROGIER LANNOO
Location of ROGIER LANNOO on the google maps. Address and contacts of ROGIER LANNOO

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGIER LANNOO ROGIER LANNOO: BEENHOUWERIJ 'T ZWIENTJE | W.C. SPORT NA ARBEID | Lobby-Data-Bank,division of IMC BVBA | FREDERIC VANHOCKERHOUT | BEGEINHOF

Other related companies as ROGIER LANNOO: BEENHOUWERIJ 'T ZWIENTJE | W.C. SPORT NA ARBEID | Lobby-Data-Bank,division of IMC BVBA | FREDERIC VANHOCKERHOUT | BEGEINHOF

ROGIER LANNOO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGIER LANNOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04791931152. Het bedrijf ROGIER LANNOO bevindt zich op het adres: HULSTSTRAAT 24; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: P茅diatres..
De hoofdactiviteit van ROGIER LANNOO is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGIER LANNOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGIER LANNOO, openstaande posities, locatie van ROGIER LANNOO op de kaart.

ROGIER LANNOO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGIER LANNOO, company assigned to the tax number BE04791931152. The company ROGIER LANNOO is located at the address: HULSTSTRAAT 24; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: P茅diatres..
The main activity of ROGIER LANNOO is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGIER LANNOO is not available. You also can look at reviews of ROGIER LANNOO, open positions, location of ROGIER LANNOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGIER LANNOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGIER LANNOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGIER LANNOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGIER LANNOO, employees, financial statistics.