ROGER WALLERAND

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ROGER WALLERAND
Private companiesBusiness Services • ROGER WALLERAND

Contactgegevens ROGER WALLERAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER WALLERAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER WALLERAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE TERVUEREN 99B1; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27330898 (+32-27330898) 27330898 (+32-27330898)

Fax (fax): +32 (60) 695-62-11 +32 (60) 695-62-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER WALLERAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER WALLERAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER WALLERAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER WALLERAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER WALLERAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER WALLERAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER WALLERAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER WALLERAND
Products information ROGER WALLERAND

BTW identificatienummer (tax): BE02081329345
Ondernemingsnummer: 5695556640
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER WALLERAND
(Get full report from official database of BE for ROGER WALLERAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER WALLERAND
Addition kinds of activities for ROGER WALLERAND

15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
24480301. Skids, wood | Skids, wood
36130212. Schakelborden en onderdelen, kracht | Switchboards and parts, power
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.
39990709. Kransen, kunstmatig | Wreaths, artificial
64119911. Onderzoeksdiensten, verzekeringen | Research services, insurance

Werken bij ROGER WALLERAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER WALLERAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER WALLERAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER WALLERAND. Looking for open vacancies in other companies

 • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

 • Schoolverlaters welkom bij Volvo Group Belgium (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Group Belgium werft productiemedewerkers en orderpickers aan , er is een snelle opstart voorzien. Contacteer ons voor meer info!

 • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

 • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

 • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

 • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

 • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

 • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

  Regio: SPRIMONT

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

 • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

 • Payroll Specialist (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

 • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

  Regio: Regio Charleroi

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

Zoek naar antwoorden van ROGER WALLERAND in sociale netwerken
Look for responds of ROGER WALLERAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER WALLERAND. Laat een reactie achter voor ROGER WALLERAND. ROGER WALLERAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER WALLERAND. Leave a respond for ROGER WALLERAND. ROGER WALLERAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER WALLERAND op de google maps. Adres en contacten ROGER WALLERAND
Location of ROGER WALLERAND on the google maps. Address and contacts of ROGER WALLERAND

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER WALLERAND ROGER WALLERAND: Ardennaise | CHRISTELLE LONNEUX | AUR?LIE | H. DE NEVE | PUB (THE) CAFE

Other related companies as ROGER WALLERAND: Ardennaise | CHRISTELLE LONNEUX | AUR?LIE | H. DE NEVE | PUB (THE) CAFE

ROGER WALLERAND is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER WALLERAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02081329345. Het bedrijf ROGER WALLERAND bevindt zich op het adres: AVENUE DE TERVUEREN 99B1; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 504,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van ROGER WALLERAND is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER WALLERAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER WALLERAND, openstaande posities, locatie van ROGER WALLERAND op de kaart.

ROGER WALLERAND is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER WALLERAND, company assigned to the tax number BE02081329345. The company ROGER WALLERAND is located at the address: AVENUE DE TERVUEREN 99B1; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 504,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of ROGER WALLERAND is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER WALLERAND is not available. You also can look at reviews of ROGER WALLERAND, open positions, location of ROGER WALLERAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER WALLERAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER WALLERAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER WALLERAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER WALLERAND, employees, financial statistics.