ROGER VONNECHE

Contactgegevens ROGER VONNECHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VONNECHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VONNECHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARSY 38; 5370; HAVELANGE, België

Telefoon (phone): 83611531 (+32-83611531) 83611531 (+32-83611531)

Fax (fax): +32 (65) 425-72-53 +32 (65) 425-72-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VONNECHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VONNECHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VONNECHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VONNECHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VONNECHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VONNECHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VONNECHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VONNECHE
Products information ROGER VONNECHE

BTW identificatienummer (tax): BE08083984375
Ondernemingsnummer: 3690277099
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VONNECHE
(Get full report from official database of BE for ROGER VONNECHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VONNECHE
Addition kinds of activities for ROGER VONNECHE

6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
25110202. Buffetten (meubels) | Buffets (furniture)
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
36519902. Huishoudelijke entertainmentapparatuur, elektronisch, nec | Home entertainment equipment, electronic, nec
37929908. Reiswagenchassis | Travel trailer chassis

Werken bij ROGER VONNECHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VONNECHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VONNECHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VONNECHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

 • Tester R&D (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

 • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

 • Werfleider ruwbouw (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

 • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

 • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: t-interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

 • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

 • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OLUMPIA

  Type: Studentenjob

  De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

 • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PURE DIFFUSION

  Type: Vaste Job

  Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

 • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van ROGER VONNECHE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VONNECHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VONNECHE. Laat een reactie achter voor ROGER VONNECHE. ROGER VONNECHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VONNECHE. Leave a respond for ROGER VONNECHE. ROGER VONNECHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VONNECHE op de google maps. Adres en contacten ROGER VONNECHE
Location of ROGER VONNECHE on the google maps. Address and contacts of ROGER VONNECHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VONNECHE ROGER VONNECHE: Edwin (Traiteur) | ATELIERS MATTERNE SPRL | GARAGE BOCCHINI | Supercolor BVBA | JOHAN SURKIJN

Other related companies as ROGER VONNECHE: Edwin (Traiteur) | ATELIERS MATTERNE SPRL | GARAGE BOCCHINI | Supercolor BVBA | JOHAN SURKIJN

ROGER VONNECHE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VONNECHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083984375. Het bedrijf ROGER VONNECHE bevindt zich op het adres: BARSY 38; 5370; HAVELANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER VONNECHE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VONNECHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VONNECHE, openstaande posities, locatie van ROGER VONNECHE op de kaart.

ROGER VONNECHE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VONNECHE, company assigned to the tax number BE08083984375. The company ROGER VONNECHE is located at the address: BARSY 38; 5370; HAVELANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER VONNECHE is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VONNECHE is not available. You also can look at reviews of ROGER VONNECHE, open positions, location of ROGER VONNECHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VONNECHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VONNECHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VONNECHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VONNECHE, employees, financial statistics.