ROGER VAN HOEIJ

Contactgegevens ROGER VAN HOEIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VAN HOEIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VAN HOEIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN BENEDENLAAN 19; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15413342 (+32-15413342) 15413342 (+32-15413342)

Fax (fax): +32 (83) 872-11-72 +32 (83) 872-11-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VAN HOEIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VAN HOEIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VAN HOEIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VAN HOEIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VAN HOEIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VAN HOEIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VAN HOEIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VAN HOEIJ
Products information ROGER VAN HOEIJ

BTW identificatienummer (tax): BE08801391601
Ondernemingsnummer: 8367156982
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VAN HOEIJ
(Get full report from official database of BE for ROGER VAN HOEIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VAN HOEIJ
Addition kinds of activities for ROGER VAN HOEIJ

243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
36610103. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec

Werken bij ROGER VAN HOEIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VAN HOEIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VAN HOEIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VAN HOEIJ. Looking for open vacancies in other companies

 • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

 • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

 • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

 • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

  Regio: TISSELT

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Studentenjob

  Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

 • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TTA TRUCKLAND

  Type: Vaste Job

  Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

 • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: CARE

  Type: Vaste Job

  Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ROGER VAN HOEIJ in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VAN HOEIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VAN HOEIJ. Laat een reactie achter voor ROGER VAN HOEIJ. ROGER VAN HOEIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VAN HOEIJ. Leave a respond for ROGER VAN HOEIJ. ROGER VAN HOEIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VAN HOEIJ op de google maps. Adres en contacten ROGER VAN HOEIJ
Location of ROGER VAN HOEIJ on the google maps. Address and contacts of ROGER VAN HOEIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VAN HOEIJ ROGER VAN HOEIJ: FLBEKAERT CARDING SOLUTIONS NV | JOY FASHION | De Crem K | LABORATORIUM VOOR MEDISCHE ONT | KOMAR

Other related companies as ROGER VAN HOEIJ: FLBEKAERT CARDING SOLUTIONS NV | JOY FASHION | De Crem K | LABORATORIUM VOOR MEDISCHE ONT | KOMAR

ROGER VAN HOEIJ is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VAN HOEIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08801391601. Het bedrijf ROGER VAN HOEIJ bevindt zich op het adres: VAN BENEDENLAAN 19; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER VAN HOEIJ is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VAN HOEIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VAN HOEIJ, openstaande posities, locatie van ROGER VAN HOEIJ op de kaart.

ROGER VAN HOEIJ is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VAN HOEIJ, company assigned to the tax number BE08801391601. The company ROGER VAN HOEIJ is located at the address: VAN BENEDENLAAN 19; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER VAN HOEIJ is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VAN HOEIJ is not available. You also can look at reviews of ROGER VAN HOEIJ, open positions, location of ROGER VAN HOEIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VAN HOEIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VAN HOEIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VAN HOEIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VAN HOEIJ, employees, financial statistics.