ROGER VAN DER HEYDEN

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ROGER VAN DER HEYDEN
Private companiesOil and Gas Extraction • ROGER VAN DER HEYDEN

Contactgegevens ROGER VAN DER HEYDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VAN DER HEYDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VAN DER HEYDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 9; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 52355905 (+32-52355905) 52355905 (+32-52355905)

Fax (fax): +32 (81) 383-12-44 +32 (81) 383-12-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VAN DER HEYDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VAN DER HEYDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VAN DER HEYDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VAN DER HEYDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VAN DER HEYDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VAN DER HEYDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VAN DER HEYDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VAN DER HEYDEN
Products information ROGER VAN DER HEYDEN

BTW identificatienummer (tax): BE08093872070
Ondernemingsnummer: 5532684326
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VAN DER HEYDEN
(Get full report from official database of BE for ROGER VAN DER HEYDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VAN DER HEYDEN
Addition kinds of activities for ROGER VAN DER HEYDEN

16230000. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
28210204. Ethyleenglycol tereftalezuur, mylar | Ethylene glycol terephthalic acid, mylar
38240102. Benzinemeters | Gasoline dispensing meters
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds
51310210. Naaien accessoires | Sewing accessories

Werken bij ROGER VAN DER HEYDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VAN DER HEYDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VAN DER HEYDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VAN DER HEYDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

 • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

 • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

 • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

 • Jobstudent administratie (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

 • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Studentenjob

  Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van ROGER VAN DER HEYDEN in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VAN DER HEYDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VAN DER HEYDEN. Laat een reactie achter voor ROGER VAN DER HEYDEN. ROGER VAN DER HEYDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VAN DER HEYDEN. Leave a respond for ROGER VAN DER HEYDEN. ROGER VAN DER HEYDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VAN DER HEYDEN op de google maps. Adres en contacten ROGER VAN DER HEYDEN
Location of ROGER VAN DER HEYDEN on the google maps. Address and contacts of ROGER VAN DER HEYDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VAN DER HEYDEN ROGER VAN DER HEYDEN: A C G K | VAN KOUTEREN SA | ALFRED PIREAU | Morlion Lode | OMEXCO NV

Other related companies as ROGER VAN DER HEYDEN: A C G K | VAN KOUTEREN SA | ALFRED PIREAU | Morlion Lode | OMEXCO NV

ROGER VAN DER HEYDEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VAN DER HEYDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08093872070. Het bedrijf ROGER VAN DER HEYDEN bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 9; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER VAN DER HEYDEN is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VAN DER HEYDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VAN DER HEYDEN, openstaande posities, locatie van ROGER VAN DER HEYDEN op de kaart.

ROGER VAN DER HEYDEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VAN DER HEYDEN, company assigned to the tax number BE08093872070. The company ROGER VAN DER HEYDEN is located at the address: MOLENSTRAAT 9; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER VAN DER HEYDEN is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VAN DER HEYDEN is not available. You also can look at reviews of ROGER VAN DER HEYDEN, open positions, location of ROGER VAN DER HEYDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VAN DER HEYDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VAN DER HEYDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VAN DER HEYDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VAN DER HEYDEN, employees, financial statistics.