ROGER VAN DEN BUSSCHE

Contactgegevens ROGER VAN DEN BUSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VAN DEN BUSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VAN DEN BUSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRITZ TOUSSAINT 37B1-2; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26480625 (+32-26480625) 26480625 (+32-26480625)

Fax (fax): +32 (86) 204-56-24 +32 (86) 204-56-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VAN DEN BUSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VAN DEN BUSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VAN DEN BUSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VAN DEN BUSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VAN DEN BUSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VAN DEN BUSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VAN DEN BUSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VAN DEN BUSSCHE
Products information ROGER VAN DEN BUSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VAN DEN BUSSCHE
(Get full report from official database of BE for ROGER VAN DEN BUSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VAN DEN BUSSCHE
Addition kinds of activities for ROGER VAN DEN BUSSCHE

308999. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
23930000. Textielzakken | Textile bags
28420102. Reinigings- of polijstmiddelen, niet inbegrepen | Cleaning or polishing preparations, nec
30690600. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
33120103. Bijenkorf-cokeovenproducten | Beehive coke oven products
38210113. Laserbalkuitlijningstoestellen | Laser beam alignment devices

Werken bij ROGER VAN DEN BUSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VAN DEN BUSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VAN DEN BUSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VAN DEN BUSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

 • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

 • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

 • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

 • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

 • Onderhoudstechnieker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

 • Technieker Elektriciteit (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

  Regio: NAMEN

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

  Regio: KWAREMONT

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

 • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

  Type: Flexijob

  Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van ROGER VAN DEN BUSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VAN DEN BUSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VAN DEN BUSSCHE. Laat een reactie achter voor ROGER VAN DEN BUSSCHE. ROGER VAN DEN BUSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VAN DEN BUSSCHE. Leave a respond for ROGER VAN DEN BUSSCHE. ROGER VAN DEN BUSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VAN DEN BUSSCHE op de google maps. Adres en contacten ROGER VAN DEN BUSSCHE
Location of ROGER VAN DEN BUSSCHE on the google maps. Address and contacts of ROGER VAN DEN BUSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VAN DEN BUSSCHE ROGER VAN DEN BUSSCHE: GILIM | RENE ERNST-GAUTHY | GILINE | KRISTIN VANDEPUTTE | 'T SUIKERBOONTJE

Other related companies as ROGER VAN DEN BUSSCHE: GILIM | RENE ERNST-GAUTHY | GILINE | KRISTIN VANDEPUTTE | 'T SUIKERBOONTJE

ROGER VAN DEN BUSSCHE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VAN DEN BUSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf ROGER VAN DEN BUSSCHE bevindt zich op het adres: RUE FRITZ TOUSSAINT 37B1-2; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER VAN DEN BUSSCHE is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VAN DEN BUSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VAN DEN BUSSCHE, openstaande posities, locatie van ROGER VAN DEN BUSSCHE op de kaart.

ROGER VAN DEN BUSSCHE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VAN DEN BUSSCHE, company assigned to the tax number BE08230102539. The company ROGER VAN DEN BUSSCHE is located at the address: RUE FRITZ TOUSSAINT 37B1-2; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER VAN DEN BUSSCHE is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VAN DEN BUSSCHE is not available. You also can look at reviews of ROGER VAN DEN BUSSCHE, open positions, location of ROGER VAN DEN BUSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VAN DEN BUSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VAN DEN BUSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VAN DEN BUSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VAN DEN BUSSCHE, employees, financial statistics.