ROGER VAN DE KEERE

Contactgegevens ROGER VAN DE KEERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VAN DE KEERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VAN DE KEERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BINCHE 101; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65337005 (+32-65337005) 65337005 (+32-65337005)

Fax (fax): +32 (68) 752-42-33 +32 (68) 752-42-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VAN DE KEERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VAN DE KEERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VAN DE KEERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VAN DE KEERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VAN DE KEERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VAN DE KEERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VAN DE KEERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VAN DE KEERE
Products information ROGER VAN DE KEERE

BTW identificatienummer (tax): BE03765808105
Ondernemingsnummer: 3070098876
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VAN DE KEERE
(Get full report from official database of BE for ROGER VAN DE KEERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VAN DE KEERE
Addition kinds of activities for ROGER VAN DE KEERE

149907. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
372800. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
514802. Groenten | Vegetables
10440200. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
38429913. Intra-uterine apparaten | Intra-uterine devices
50440201. Blueprinting apparatuur | Blueprinting equipment

Werken bij ROGER VAN DE KEERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VAN DE KEERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VAN DE KEERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VAN DE KEERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

 • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

 • Jobstudent m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

 • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

 • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

 • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: G4S

  Type: Zelfstandige activiteit

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

 • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: SIMON

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

 • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

 • Commis (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van ROGER VAN DE KEERE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VAN DE KEERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VAN DE KEERE. Laat een reactie achter voor ROGER VAN DE KEERE. ROGER VAN DE KEERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VAN DE KEERE. Leave a respond for ROGER VAN DE KEERE. ROGER VAN DE KEERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VAN DE KEERE op de google maps. Adres en contacten ROGER VAN DE KEERE
Location of ROGER VAN DE KEERE on the google maps. Address and contacts of ROGER VAN DE KEERE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VAN DE KEERE ROGER VAN DE KEERE: FLSEMAF SA | CRةDIT ہ L'INDUSTRIE | IMAGINATIF | VIDEOTHEEK AUVICOM | Equinox' Communications sa

Other related companies as ROGER VAN DE KEERE: FLSEMAF SA | CRةDIT ہ L'INDUSTRIE | IMAGINATIF | VIDEOTHEEK AUVICOM | Equinox' Communications sa

ROGER VAN DE KEERE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VAN DE KEERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03765808105. Het bedrijf ROGER VAN DE KEERE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BINCHE 101; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER VAN DE KEERE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VAN DE KEERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VAN DE KEERE, openstaande posities, locatie van ROGER VAN DE KEERE op de kaart.

ROGER VAN DE KEERE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VAN DE KEERE, company assigned to the tax number BE03765808105. The company ROGER VAN DE KEERE is located at the address: CHAUSS?E DE BINCHE 101; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER VAN DE KEERE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VAN DE KEERE is not available. You also can look at reviews of ROGER VAN DE KEERE, open positions, location of ROGER VAN DE KEERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VAN DE KEERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VAN DE KEERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VAN DE KEERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VAN DE KEERE, employees, financial statistics.