ROGER VAN BRAEKEL

Contactgegevens ROGER VAN BRAEKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VAN BRAEKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VAN BRAEKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELIX VERHAEGHESTRAAT 8BA; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56602091 (+32-56602091) 56602091 (+32-56602091)

Fax (fax): +32 (51) 889-12-35 +32 (51) 889-12-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VAN BRAEKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VAN BRAEKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VAN BRAEKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VAN BRAEKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VAN BRAEKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VAN BRAEKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VAN BRAEKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VAN BRAEKEL
Products information ROGER VAN BRAEKEL

BTW identificatienummer (tax): BE09614105224
Ondernemingsnummer: 5302795410
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VAN BRAEKEL
(Get full report from official database of BE for ROGER VAN BRAEKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VAN BRAEKEL
Addition kinds of activities for ROGER VAN BRAEKEL

8742. Management consulting diensten | Management consulting services
344306. Voeringen / voering | Liners/lining
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
20910316. Vissen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish: packaged in cans, jars, etc.
28920000. explosieven | Explosives
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor

Werken bij ROGER VAN BRAEKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VAN BRAEKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VAN BRAEKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VAN BRAEKEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Management Assistant (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

 • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

 • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

 • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

 • Supervisor Logistiek (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

 • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ZARA

  Type: Studentenjob

  Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: ALLRENBO

  Type: Vaste Job

  Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

 • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

 • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

 • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Flexijob

  Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van ROGER VAN BRAEKEL in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VAN BRAEKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VAN BRAEKEL. Laat een reactie achter voor ROGER VAN BRAEKEL. ROGER VAN BRAEKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VAN BRAEKEL. Leave a respond for ROGER VAN BRAEKEL. ROGER VAN BRAEKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VAN BRAEKEL op de google maps. Adres en contacten ROGER VAN BRAEKEL
Location of ROGER VAN BRAEKEL on the google maps. Address and contacts of ROGER VAN BRAEKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VAN BRAEKEL ROGER VAN BRAEKEL: EUROMUT | BRICE J.M. | JEAN HEYNEN | Kodak | LIRE ET ECRIRE COMMUNAUTAIRE

Other related companies as ROGER VAN BRAEKEL: EUROMUT | BRICE J.M. | JEAN HEYNEN | Kodak | LIRE ET ECRIRE COMMUNAUTAIRE

ROGER VAN BRAEKEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VAN BRAEKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09614105224. Het bedrijf ROGER VAN BRAEKEL bevindt zich op het adres: FELIX VERHAEGHESTRAAT 8BA; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van ROGER VAN BRAEKEL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VAN BRAEKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VAN BRAEKEL, openstaande posities, locatie van ROGER VAN BRAEKEL op de kaart.

ROGER VAN BRAEKEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VAN BRAEKEL, company assigned to the tax number BE09614105224. The company ROGER VAN BRAEKEL is located at the address: FELIX VERHAEGHESTRAAT 8BA; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of ROGER VAN BRAEKEL is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VAN BRAEKEL is not available. You also can look at reviews of ROGER VAN BRAEKEL, open positions, location of ROGER VAN BRAEKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VAN BRAEKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VAN BRAEKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VAN BRAEKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VAN BRAEKEL, employees, financial statistics.