ROGER VAN AKEN

Contactgegevens ROGER VAN AKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER VAN AKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER VAN AKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAUWE TORENWAL 18; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89465246 (+32-89465246) 89465246 (+32-89465246)

Fax (fax): +32 (3) 150-27-68 +32 (3) 150-27-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER VAN AKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER VAN AKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER VAN AKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER VAN AKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER VAN AKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER VAN AKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER VAN AKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER VAN AKEN
Products information ROGER VAN AKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05740051269
Ondernemingsnummer: 1937408447
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER VAN AKEN
(Get full report from official database of BE for ROGER VAN AKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER VAN AKEN
Addition kinds of activities for ROGER VAN AKEN

021401. Geiten | Goats
367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij ROGER VAN AKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER VAN AKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER VAN AKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER VAN AKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren monteur (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

 • Administratief bediende (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

 • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Bijlesgever Python (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Vaste Job

  Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

 • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

 • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: ROZENBERG

  Type: Vaste Job

  Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

 • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

 • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

 • kelner M/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: OSTEND PARK

  Type: Vaste Job

  Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

 • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DOOLAEGHE

  Type: Vaste Job

  Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

Zoek naar antwoorden van ROGER VAN AKEN in sociale netwerken
Look for responds of ROGER VAN AKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER VAN AKEN. Laat een reactie achter voor ROGER VAN AKEN. ROGER VAN AKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER VAN AKEN. Leave a respond for ROGER VAN AKEN. ROGER VAN AKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER VAN AKEN op de google maps. Adres en contacten ROGER VAN AKEN
Location of ROGER VAN AKEN on the google maps. Address and contacts of ROGER VAN AKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER VAN AKEN ROGER VAN AKEN: Dalcq M | Nijs E | DE SIMONNE AUTOPARTS | Movie Max | Atelier 93 B.V.B.A.

Other related companies as ROGER VAN AKEN: Dalcq M | Nijs E | DE SIMONNE AUTOPARTS | Movie Max | Atelier 93 B.V.B.A.

ROGER VAN AKEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER VAN AKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05740051269. Het bedrijf ROGER VAN AKEN bevindt zich op het adres: GRAUWE TORENWAL 18; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER VAN AKEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER VAN AKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER VAN AKEN, openstaande posities, locatie van ROGER VAN AKEN op de kaart.

ROGER VAN AKEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER VAN AKEN, company assigned to the tax number BE05740051269. The company ROGER VAN AKEN is located at the address: GRAUWE TORENWAL 18; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER VAN AKEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER VAN AKEN is not available. You also can look at reviews of ROGER VAN AKEN, open positions, location of ROGER VAN AKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER VAN AKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER VAN AKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER VAN AKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER VAN AKEN, employees, financial statistics.