ROGER TERRYN

Contactgegevens ROGER TERRYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER TERRYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER TERRYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERSESTEENWEG 211; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34540607 (+32-34540607) 34540607 (+32-34540607)

Fax (fax): +32 (65) 707-83-39 +32 (65) 707-83-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER TERRYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER TERRYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER TERRYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER TERRYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER TERRYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER TERRYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER TERRYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER TERRYN
Products information ROGER TERRYN

BTW identificatienummer (tax): BE04404937744
Ondernemingsnummer: 6661254882
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER TERRYN
(Get full report from official database of BE for ROGER TERRYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER TERRYN
Addition kinds of activities for ROGER TERRYN

363401. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
30110204. Fietsbanden, pneumatisch | Bicycle tires, pneumatic
35310414. Planken, bitumineuze | Planers, bituminous
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen

Werken bij ROGER TERRYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER TERRYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER TERRYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER TERRYN. Looking for open vacancies in other companies

 • allround technieker (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

 • Elektricien (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

 • Jobstudent (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

 • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Student JBC Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

 • Endocrinoloog (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

 • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ROGER TERRYN in sociale netwerken
Look for responds of ROGER TERRYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER TERRYN. Laat een reactie achter voor ROGER TERRYN. ROGER TERRYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER TERRYN. Leave a respond for ROGER TERRYN. ROGER TERRYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER TERRYN op de google maps. Adres en contacten ROGER TERRYN
Location of ROGER TERRYN on the google maps. Address and contacts of ROGER TERRYN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER TERRYN ROGER TERRYN: KAREL VAN ESSCHE | Metastore NV | MARIA COLLE | ASSUPRET | MARTHE FRIEDEN

Other related companies as ROGER TERRYN: KAREL VAN ESSCHE | Metastore NV | MARIA COLLE | ASSUPRET | MARTHE FRIEDEN

ROGER TERRYN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER TERRYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04404937744. Het bedrijf ROGER TERRYN bevindt zich op het adres: LIERSESTEENWEG 211; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER TERRYN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER TERRYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER TERRYN, openstaande posities, locatie van ROGER TERRYN op de kaart.

ROGER TERRYN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER TERRYN, company assigned to the tax number BE04404937744. The company ROGER TERRYN is located at the address: LIERSESTEENWEG 211; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER TERRYN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER TERRYN is not available. You also can look at reviews of ROGER TERRYN, open positions, location of ROGER TERRYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER TERRYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER TERRYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER TERRYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER TERRYN, employees, financial statistics.