ROGER SLUYTS/R. SLUYTS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ROGER SLUYTS/R. SLUYTS
Private companiesAgricultural Services • ROGER SLUYTS/R. SLUYTS

Contactgegevens ROGER SLUYTS/R. SLUYTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER SLUYTS/R. SLUYTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER SLUYTS/R. SLUYTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'EMERAUDE 60B13; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27357500 (+32-27357500) 27357500 (+32-27357500)

Fax (fax): +32 (87) 586-96-81 +32 (87) 586-96-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER SLUYTS/R. SLUYTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER SLUYTS/R. SLUYTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER SLUYTS/R. SLUYTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER SLUYTS/R. SLUYTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER SLUYTS/R. SLUYTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER SLUYTS/R. SLUYTS
Products information ROGER SLUYTS/R. SLUYTS

BTW identificatienummer (tax): BE05343994140
Ondernemingsnummer: 3138763427
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER SLUYTS/R. SLUYTS
(Get full report from official database of BE for ROGER SLUYTS/R. SLUYTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER SLUYTS/R. SLUYTS
Addition kinds of activities for ROGER SLUYTS/R. SLUYTS

4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
829901. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools
14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
17999940. Bouwbedrijf | Building board-up contractor
27549900. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
51690205. Droog ijs | Dry ice
78190101. Kameraman, freelance | Cameraman, freelance
83310000. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services

Werken bij ROGER SLUYTS/R. SLUYTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER SLUYTS/R. SLUYTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER SLUYTS/R. SLUYTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER SLUYTS/R. SLUYTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

 • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: Talentus Waterloo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

 • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

 • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

 • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: ZELUS HENA

  Type: Studentenjob

  Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

 • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

 • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

 • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van ROGER SLUYTS/R. SLUYTS in sociale netwerken
Look for responds of ROGER SLUYTS/R. SLUYTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER SLUYTS/R. SLUYTS. Laat een reactie achter voor ROGER SLUYTS/R. SLUYTS. ROGER SLUYTS/R. SLUYTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER SLUYTS/R. SLUYTS. Leave a respond for ROGER SLUYTS/R. SLUYTS. ROGER SLUYTS/R. SLUYTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER SLUYTS/R. SLUYTS op de google maps. Adres en contacten ROGER SLUYTS/R. SLUYTS
Location of ROGER SLUYTS/R. SLUYTS on the google maps. Address and contacts of ROGER SLUYTS/R. SLUYTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER SLUYTS/R. SLUYTS ROGER SLUYTS/R. SLUYTS: DEWECO | NAIZY | BRUXELLES N?ON | Renier P | P. VAN HEMELEN

Other related companies as ROGER SLUYTS/R. SLUYTS: DEWECO | NAIZY | BRUXELLES N?ON | Renier P | P. VAN HEMELEN

ROGER SLUYTS/R. SLUYTS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05343994140. Het bedrijf ROGER SLUYTS/R. SLUYTS bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'EMERAUDE 60B13; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van ROGER SLUYTS/R. SLUYTS is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER SLUYTS/R. SLUYTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, openstaande posities, locatie van ROGER SLUYTS/R. SLUYTS op de kaart.

ROGER SLUYTS/R. SLUYTS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, company assigned to the tax number BE05343994140. The company ROGER SLUYTS/R. SLUYTS is located at the address: AVENUE DE L'EMERAUDE 60B13; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of ROGER SLUYTS/R. SLUYTS is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER SLUYTS/R. SLUYTS is not available. You also can look at reviews of ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, open positions, location of ROGER SLUYTS/R. SLUYTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER SLUYTS/R. SLUYTS, employees, financial statistics.