ROGER PIROTTE

Contactgegevens ROGER PIROTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER PIROTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER PIROTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE HOCK 32; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43428503 (+32-43428503) 43428503 (+32-43428503)

Fax (fax): +32 (87) 855-43-80 +32 (87) 855-43-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER PIROTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER PIROTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER PIROTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER PIROTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER PIROTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER PIROTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER PIROTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER PIROTTE
Products information ROGER PIROTTE

BTW identificatienummer (tax): BE09904144287
Ondernemingsnummer: 5346740722
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER PIROTTE
(Get full report from official database of BE for ROGER PIROTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER PIROTTE
Addition kinds of activities for ROGER PIROTTE

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
07629902. Beheer en onderhoud van boomgaarden | Orchard management and maintenance services
22310205. Wervelkleurige wolstofweefsels | Preshrinking wool broadwoven fabrics
32720315. Spaanse vloertegel, beton | Spanish floor tile, concrete
35520103. Koolstofapparatuur, wolverwerkingsmachines | Carbonizing equipment, wool processing machinery
44990100. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
49590201. Malaria controle | Malaria control
76999912. Paraplu reparatie winkel | Umbrella repair shop

Werken bij ROGER PIROTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER PIROTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER PIROTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER PIROTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

 • Storingstechnieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

 • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

 • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

 • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

 • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

 • Technisch administratief bediende (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: GETFIT!

  Type: Zelfstandige activiteit

  GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

 • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ROGER PIROTTE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER PIROTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER PIROTTE. Laat een reactie achter voor ROGER PIROTTE. ROGER PIROTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER PIROTTE. Leave a respond for ROGER PIROTTE. ROGER PIROTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER PIROTTE op de google maps. Adres en contacten ROGER PIROTTE
Location of ROGER PIROTTE on the google maps. Address and contacts of ROGER PIROTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER PIROTTE ROGER PIROTTE: Kaat Tilley | J. VANROSSOMME | XAVIER VERMANDELE | FA. BRUYNEEL | P. BREITHOF

Other related companies as ROGER PIROTTE: Kaat Tilley | J. VANROSSOMME | XAVIER VERMANDELE | FA. BRUYNEEL | P. BREITHOF

ROGER PIROTTE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER PIROTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904144287. Het bedrijf ROGER PIROTTE bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE HOCK 32; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER PIROTTE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER PIROTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER PIROTTE, openstaande posities, locatie van ROGER PIROTTE op de kaart.

ROGER PIROTTE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER PIROTTE, company assigned to the tax number BE09904144287. The company ROGER PIROTTE is located at the address: RUE AUGUSTE HOCK 32; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER PIROTTE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER PIROTTE is not available. You also can look at reviews of ROGER PIROTTE, open positions, location of ROGER PIROTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER PIROTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER PIROTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER PIROTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER PIROTTE, employees, financial statistics.