ROGER LEONARD

Contactgegevens ROGER LEONARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER LEONARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER LEONARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PAIX 11; 4860; PEPINSTER, België

Telefoon (phone): 87460808 (+32-87460808) 87460808 (+32-87460808)

Fax (fax): +32 (67) 820-37-80 +32 (67) 820-37-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER LEONARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER LEONARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER LEONARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER LEONARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER LEONARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER LEONARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER LEONARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER LEONARD
Products information ROGER LEONARD

BTW identificatienummer (tax): BE09765441894
Ondernemingsnummer: 8001861572
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER LEONARD
(Get full report from official database of BE for ROGER LEONARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER LEONARD
Addition kinds of activities for ROGER LEONARD

265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
26720104. Litmuspapier: gemaakt van aangekochte materialen | Litmus paper: made from purchased materials
28160104. lithopone | Lithopone
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
80430000. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists

Werken bij ROGER LEONARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER LEONARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER LEONARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER LEONARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B M/V (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

 • Kassamedewerker Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je van sociaal contact? Wil je graag klanten bedienen en wegwijs maken in de winkel? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor de functie kassamedewerker Kortrijk

 • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

 • carrossier (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

 • Student bouw - Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Studentenjob

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

 • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

 • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Finance

  Type: Vaste Job

  Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

 • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

 • Diëtiste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Media 24

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

 • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Flexijob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van ROGER LEONARD in sociale netwerken
Look for responds of ROGER LEONARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER LEONARD. Laat een reactie achter voor ROGER LEONARD. ROGER LEONARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER LEONARD. Leave a respond for ROGER LEONARD. ROGER LEONARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER LEONARD op de google maps. Adres en contacten ROGER LEONARD
Location of ROGER LEONARD on the google maps. Address and contacts of ROGER LEONARD

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER LEONARD ROGER LEONARD: DURLET E.-FONDS | SALON ANNE-MARIE | QUICK SHOP | BIJOUTERIE LANGOHR-MILEUR S.A. | Association pour Inhumation et Cr茅mation

Other related companies as ROGER LEONARD: DURLET E.-FONDS | SALON ANNE-MARIE | QUICK SHOP | BIJOUTERIE LANGOHR-MILEUR S.A. | Association pour Inhumation et Cr茅mation

ROGER LEONARD is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER LEONARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09765441894. Het bedrijf ROGER LEONARD bevindt zich op het adres: RUE DE LA PAIX 11; 4860; PEPINSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER LEONARD is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER LEONARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER LEONARD, openstaande posities, locatie van ROGER LEONARD op de kaart.

ROGER LEONARD is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER LEONARD, company assigned to the tax number BE09765441894. The company ROGER LEONARD is located at the address: RUE DE LA PAIX 11; 4860; PEPINSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER LEONARD is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER LEONARD is not available. You also can look at reviews of ROGER LEONARD, open positions, location of ROGER LEONARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER LEONARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER LEONARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER LEONARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER LEONARD, employees, financial statistics.