ROGER LASK

Contactgegevens ROGER LASK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER LASK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER LASK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SENZEILLES 48; 5630; CERFONTAINE, België

Telefoon (phone): 71644180 (+32-71644180) 71644180 (+32-71644180)

Fax (fax): +32 (51) 524-76-12 +32 (51) 524-76-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER LASK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER LASK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER LASK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER LASK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER LASK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER LASK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER LASK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER LASK
Products information ROGER LASK

BTW identificatienummer (tax): BE03960266113
Ondernemingsnummer: 3304107666
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER LASK
(Get full report from official database of BE for ROGER LASK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER LASK
Addition kinds of activities for ROGER LASK

162902. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
359401. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
382606. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
33560102. Lood en loodlegering: rollen, tekenen of extruderen | Lead and lead alloy: rolling, drawing, or extruding
34460302. Vlaggen, metaal | Flagpoles, metal
36790302. oscillatoren | Oscillators
37140501. Luchtremmen, motorvoertuig | Air brakes, motor vehicle
38269903. Chronoscopes | Chronoscopes

Werken bij ROGER LASK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER LASK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER LASK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER LASK. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

 • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

 • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

 • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

 • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: VZW BLINK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

 • Jobstudent automechanieker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

 • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

  Type: Vaste Job

  Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

 • SUPERVISOR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Vaste Job

  Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

 • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Vaste Job

  OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

 • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van ROGER LASK in sociale netwerken
Look for responds of ROGER LASK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER LASK. Laat een reactie achter voor ROGER LASK. ROGER LASK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER LASK. Leave a respond for ROGER LASK. ROGER LASK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER LASK op de google maps. Adres en contacten ROGER LASK
Location of ROGER LASK on the google maps. Address and contacts of ROGER LASK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER LASK ROGER LASK: Deblaere F | Verlinden Dirk | De Craecker M | DI | A R C

Other related companies as ROGER LASK: Deblaere F | Verlinden Dirk | De Craecker M | DI | A R C

ROGER LASK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER LASK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03960266113. Het bedrijf ROGER LASK bevindt zich op het adres: RUE DE SENZEILLES 48; 5630; CERFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 587,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER LASK is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER LASK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER LASK, openstaande posities, locatie van ROGER LASK op de kaart.

ROGER LASK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER LASK, company assigned to the tax number BE03960266113. The company ROGER LASK is located at the address: RUE DE SENZEILLES 48; 5630; CERFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 587,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER LASK is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER LASK is not available. You also can look at reviews of ROGER LASK, open positions, location of ROGER LASK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER LASK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER LASK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER LASK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER LASK, employees, financial statistics.