ROGER KOHL

Contactgegevens ROGER KOHL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER KOHL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER KOHL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES VIADUCS 185; 7020; MONS, België

Telefoon (phone): 65354452 (+32-65354452) 65354452 (+32-65354452)

Fax (fax): +32 (63) 186-33-14 +32 (63) 186-33-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER KOHL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER KOHL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER KOHL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER KOHL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER KOHL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER KOHL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER KOHL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER KOHL
Products information ROGER KOHL

BTW identificatienummer (tax): BE06131164550
Ondernemingsnummer: 8814849853
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: Orthop茅distes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER KOHL
(Get full report from official database of BE for ROGER KOHL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER KOHL
Addition kinds of activities for ROGER KOHL

355904. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
513100. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
30690311. Natte pakken, rubber | Wet suits, rubber
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
48419901. Kabeltelevisie | Cable television services
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
57190502. Linens | Linens
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij ROGER KOHL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER KOHL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER KOHL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER KOHL. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

 • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Proximus

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

 • Ijzervlechter (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

 • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

 • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

 • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

 • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

 • Freelance jobcoach (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: K-onsult

  Type: Zelfstandige activiteit

  K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

 • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

 • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

 • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van ROGER KOHL in sociale netwerken
Look for responds of ROGER KOHL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER KOHL. Laat een reactie achter voor ROGER KOHL. ROGER KOHL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER KOHL. Leave a respond for ROGER KOHL. ROGER KOHL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER KOHL op de google maps. Adres en contacten ROGER KOHL
Location of ROGER KOHL on the google maps. Address and contacts of ROGER KOHL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER KOHL ROGER KOHL: ALG. OND. VERVOORT | Desmedt Gaby | TRANSACT | LETTANI & CO | Peire Sandra

Other related companies as ROGER KOHL: ALG. OND. VERVOORT | Desmedt Gaby | TRANSACT | LETTANI & CO | Peire Sandra

ROGER KOHL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER KOHL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06131164550. Het bedrijf ROGER KOHL bevindt zich op het adres: RUE DES VIADUCS 185; 7020; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Orthop茅distes..
De hoofdactiviteit van ROGER KOHL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER KOHL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER KOHL, openstaande posities, locatie van ROGER KOHL op de kaart.

ROGER KOHL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER KOHL, company assigned to the tax number BE06131164550. The company ROGER KOHL is located at the address: RUE DES VIADUCS 185; 7020; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Orthop茅distes..
The main activity of ROGER KOHL is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER KOHL is not available. You also can look at reviews of ROGER KOHL, open positions, location of ROGER KOHL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER KOHL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER KOHL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER KOHL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER KOHL, employees, financial statistics.