ROGER COUCKE

Contactgegevens ROGER COUCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER COUCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER COUCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUGUSTIJNENREI 15B8; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50347130 (+32-50347130) 50347130 (+32-50347130)

Fax (fax): +32 (65) 904-46-60 +32 (65) 904-46-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER COUCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER COUCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER COUCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER COUCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER COUCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER COUCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER COUCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER COUCKE
Products information ROGER COUCKE

BTW identificatienummer (tax): BE03342285156
Ondernemingsnummer: 5153656005
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER COUCKE
(Get full report from official database of BE for ROGER COUCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER COUCKE
Addition kinds of activities for ROGER COUCKE

483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
30520200. Plastic slang | Plastic hose
32990201. Blokken en baksteen, zandkalk | Blocks and brick, sand lime
35429901. Remmen, metalen vorming | Brakes, metal forming
35679911. Stralingsverwarmingssystemen, industrieel proces | Radiant heating systems, industrial process
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
36410103. Elektroden, koude kathode fluorescentielamp | Electrodes, cold cathode fluorescent lamp
50650408. Tv-onderdelen en accessoires, niet inbegrepen | Tv parts and accessories, nec
50840503. verzinkboren | Countersinks

Werken bij ROGER COUCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER COUCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER COUCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER COUCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

 • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

 • PLC programmeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

 • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

 • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TDK Solutions

  Type: Vaste Job

  Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

 • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

 • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: AUSY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

 • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

Zoek naar antwoorden van ROGER COUCKE in sociale netwerken
Look for responds of ROGER COUCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER COUCKE. Laat een reactie achter voor ROGER COUCKE. ROGER COUCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER COUCKE. Leave a respond for ROGER COUCKE. ROGER COUCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER COUCKE op de google maps. Adres en contacten ROGER COUCKE
Location of ROGER COUCKE on the google maps. Address and contacts of ROGER COUCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER COUCKE ROGER COUCKE: BANCONTACT-MISTER CASH | DIMATEK CV | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Waleffe Aline | ALBERT WACHTELAER

Other related companies as ROGER COUCKE: BANCONTACT-MISTER CASH | DIMATEK CV | SOCIALIST. MUTUALITEIT | Waleffe Aline | ALBERT WACHTELAER

ROGER COUCKE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER COUCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03342285156. Het bedrijf ROGER COUCKE bevindt zich op het adres: AUGUSTIJNENREI 15B8; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 115,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER COUCKE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER COUCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER COUCKE, openstaande posities, locatie van ROGER COUCKE op de kaart.

ROGER COUCKE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER COUCKE, company assigned to the tax number BE03342285156. The company ROGER COUCKE is located at the address: AUGUSTIJNENREI 15B8; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 115,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER COUCKE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER COUCKE is not available. You also can look at reviews of ROGER COUCKE, open positions, location of ROGER COUCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER COUCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER COUCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER COUCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER COUCKE, employees, financial statistics.