ROGER BOSSENS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ROGER BOSSENS
Private companiesBusiness Services • ROGER BOSSENS

Contactgegevens ROGER BOSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER BOSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER BOSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSTRAAT 2; 1852; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22671190 (+32-22671190) 22671190 (+32-22671190)

Fax (fax): +32 (60) 168-36-44 +32 (60) 168-36-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER BOSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER BOSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER BOSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER BOSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER BOSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER BOSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER BOSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER BOSSENS
Products information ROGER BOSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE08444061279
Ondernemingsnummer: 3284606933
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER BOSSENS
(Get full report from official database of BE for ROGER BOSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER BOSSENS
Addition kinds of activities for ROGER BOSSENS

375199. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
27520102. Photo-offset printing | Photo-offset printing
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled
50840508. Machinisten 'precisie meetinstrumenten | Machinists' precision measuring tools
56619906. Damesschoenen | Women's shoes
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation

Werken bij ROGER BOSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER BOSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER BOSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER BOSSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

 • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

 • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • huishoudhulp Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

 • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

 • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

 • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

 • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Flexijob

  Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van ROGER BOSSENS in sociale netwerken
Look for responds of ROGER BOSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER BOSSENS. Laat een reactie achter voor ROGER BOSSENS. ROGER BOSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER BOSSENS. Leave a respond for ROGER BOSSENS. ROGER BOSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER BOSSENS op de google maps. Adres en contacten ROGER BOSSENS
Location of ROGER BOSSENS on the google maps. Address and contacts of ROGER BOSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER BOSSENS ROGER BOSSENS: FLISS CATERING NV | FORTIS | RECREATIEPARK DE ALK | JEAN EXSTEEN | Perquy-Group-Belgium nv

Other related companies as ROGER BOSSENS: FLISS CATERING NV | FORTIS | RECREATIEPARK DE ALK | JEAN EXSTEEN | Perquy-Group-Belgium nv

ROGER BOSSENS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER BOSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08444061279. Het bedrijf ROGER BOSSENS bevindt zich op het adres: MEERSTRAAT 2; 1852; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER BOSSENS is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER BOSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER BOSSENS, openstaande posities, locatie van ROGER BOSSENS op de kaart.

ROGER BOSSENS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER BOSSENS, company assigned to the tax number BE08444061279. The company ROGER BOSSENS is located at the address: MEERSTRAAT 2; 1852; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER BOSSENS is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER BOSSENS is not available. You also can look at reviews of ROGER BOSSENS, open positions, location of ROGER BOSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER BOSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER BOSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER BOSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER BOSSENS, employees, financial statistics.