ROGER BASSLEER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ROGER BASSLEER
Private companiesFood Stores • ROGER BASSLEER

Contactgegevens ROGER BASSLEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER BASSLEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER BASSLEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DE LA BOVERIE 103B91; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43434721 (+32-43434721) 43434721 (+32-43434721)

Fax (fax): +32 (14) 651-30-61 +32 (14) 651-30-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER BASSLEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER BASSLEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER BASSLEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER BASSLEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER BASSLEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER BASSLEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER BASSLEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER BASSLEER
Products information ROGER BASSLEER

BTW identificatienummer (tax): BE05998229980
Ondernemingsnummer: 8044708251
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER BASSLEER
(Get full report from official database of BE for ROGER BASSLEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER BASSLEER
Addition kinds of activities for ROGER BASSLEER

559900. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
25110202. Buffetten (meubels) | Buffets (furniture)
55510103. Jetski's | Jet skis
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research

Werken bij ROGER BASSLEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER BASSLEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER BASSLEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER BASSLEER. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

 • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: STEGMANN Temse

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

 • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

 • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

  Type: Vaste Job

  Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

 • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

 • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van ROGER BASSLEER in sociale netwerken
Look for responds of ROGER BASSLEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER BASSLEER. Laat een reactie achter voor ROGER BASSLEER. ROGER BASSLEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER BASSLEER. Leave a respond for ROGER BASSLEER. ROGER BASSLEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER BASSLEER op de google maps. Adres en contacten ROGER BASSLEER
Location of ROGER BASSLEER on the google maps. Address and contacts of ROGER BASSLEER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER BASSLEER ROGER BASSLEER: MARC SNAUWAERT | C.A.D. FOURNITURES SPRL | LEENAERTS | KRIBBE PLUTO | Promo Gest

Other related companies as ROGER BASSLEER: MARC SNAUWAERT | C.A.D. FOURNITURES SPRL | LEENAERTS | KRIBBE PLUTO | Promo Gest

ROGER BASSLEER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER BASSLEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05998229980. Het bedrijf ROGER BASSLEER bevindt zich op het adres: QUAI DE LA BOVERIE 103B91; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER BASSLEER is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER BASSLEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER BASSLEER, openstaande posities, locatie van ROGER BASSLEER op de kaart.

ROGER BASSLEER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER BASSLEER, company assigned to the tax number BE05998229980. The company ROGER BASSLEER is located at the address: QUAI DE LA BOVERIE 103B91; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER BASSLEER is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER BASSLEER is not available. You also can look at reviews of ROGER BASSLEER, open positions, location of ROGER BASSLEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER BASSLEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER BASSLEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER BASSLEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER BASSLEER, employees, financial statistics.