Promo Gest

Contactgegevens Promo Gest: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Promo Gest: address, phone, fax, email, website, opening hours

Promo Gest

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marie-Jeanne 44; 1640; Rhode-Saint-Gen猫se, België

Telefoon (phone): 02 358 34 19 (+32-02 358 34 19) 02 358 34 19 (+32-02 358 34 19)

Fax (fax): 02 358 34 19 (+32-02 358 34 19) 02 358 34 19 (+32-02 358 34 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Promo Gest: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Promo Gest"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Promo Gest"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Promo Gest, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Promo Gest. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Promo Gest, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Promo Gest. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Promo Gest
Products information Promo Gest

BTW identificatienummer (tax): BE06096557617
Ondernemingsnummer: 2366424560
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Promo Gest zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Promo Gest
(Get full report from official database of BE for Promo Gest)

Aanvulling soorten activiteiten voor Promo Gest
Addition kinds of activities for Promo Gest

14799904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
23290201. Jassen (geoliede stof, leren leren, enz.): Mannen en jongens ' | Coats (oiled fabric, leatherette, etc.): men's and boys'
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij Promo Gest: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Promo Gest: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Promo Gest. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Promo Gest. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

Zoek naar antwoorden van Promo Gest in sociale netwerken
Look for responds of Promo Gest in social networks

Lees alle opmerkingen voor Promo Gest. Laat een reactie achter voor Promo Gest. Promo Gest bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Promo Gest. Leave a respond for Promo Gest. Promo Gest on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Promo Gest op de google maps. Adres en contacten Promo Gest
Location of Promo Gest on the google maps. Address and contacts of Promo Gest

Andere gerelateerde bedrijven als come Promo Gest Promo Gest: DIRK PARREIN | L & O Music and Lights | Laeremans Ramen BVBA | D. ARTS | JEAN SPRENGERS

Other related companies as Promo Gest: DIRK PARREIN | L & O Music and Lights | Laeremans Ramen BVBA | D. ARTS | JEAN SPRENGERS

Promo Gest is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Promo Gest, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06096557617. Het bedrijf Promo Gest bevindt zich op het adres: Avenue Marie-Jeanne 44; 1640; Rhode-Saint-Gen猫se. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 803,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Promo Gest zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Promo Gest is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Promo Gest is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Promo Gest, openstaande posities, locatie van Promo Gest op de kaart.

Promo Gest is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Promo Gest, company assigned to the tax number BE06096557617. The company Promo Gest is located at the address: Avenue Marie-Jeanne 44; 1640; Rhode-Saint-Gen猫se. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 803,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management consultants. Products created in Promo Gest were not found.
The main activity of Promo Gest is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Promo Gest is not available. You also can look at reviews of Promo Gest, open positions, location of Promo Gest on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Promo Gest, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Promo Gest, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Promo Gest, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Promo Gest, employees, financial statistics.