ROBERTO SALGADO

Contactgegevens ROBERTO SALGADO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERTO SALGADO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERTO SALGADO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGSTRAAT 158; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32369769 32369769

Fax (fax): +32 (16) 788-21-65 +32 (16) 788-21-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERTO SALGADO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERTO SALGADO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERTO SALGADO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERTO SALGADO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERTO SALGADO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERTO SALGADO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERTO SALGADO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERTO SALGADO
Products information ROBERTO SALGADO

BTW identificatienummer (tax): BE08997497558
Ondernemingsnummer: 8908233642
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERTO SALGADO
(Get full report from official database of BE for ROBERTO SALGADO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERTO SALGADO
Addition kinds of activities for ROBERTO SALGADO

508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
10990401. Ceriumertsmijnbouw | Cerium ore mining
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus

Werken bij ROBERTO SALGADO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERTO SALGADO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERTO SALGADO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERTO SALGADO. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: B FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van ROBERTO SALGADO in sociale netwerken
Look for responds of ROBERTO SALGADO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERTO SALGADO. Laat een reactie achter voor ROBERTO SALGADO. ROBERTO SALGADO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERTO SALGADO. Leave a respond for ROBERTO SALGADO. ROBERTO SALGADO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERTO SALGADO op de google maps. Adres en contacten ROBERTO SALGADO
Location of ROBERTO SALGADO on the google maps. Address and contacts of ROBERTO SALGADO

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERTO SALGADO ROBERTO SALGADO: INSTITUUT KROKUS | OCMW-woon- & zorgcentrum | Devalkeneer A | LANGUAGE CENTRE | KNABBEL EN BABBEL

Other related companies as ROBERTO SALGADO: INSTITUUT KROKUS | OCMW-woon- & zorgcentrum | Devalkeneer A | LANGUAGE CENTRE | KNABBEL EN BABBEL

ROBERTO SALGADO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERTO SALGADO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08997497558. Het bedrijf ROBERTO SALGADO bevindt zich op het adres: LANGSTRAAT 158; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERTO SALGADO is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERTO SALGADO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERTO SALGADO, openstaande posities, locatie van ROBERTO SALGADO op de kaart.

ROBERTO SALGADO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERTO SALGADO, company assigned to the tax number BE08997497558. The company ROBERTO SALGADO is located at the address: LANGSTRAAT 158; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERTO SALGADO is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERTO SALGADO is not available. You also can look at reviews of ROBERTO SALGADO, open positions, location of ROBERTO SALGADO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERTO SALGADO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERTO SALGADO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERTO SALGADO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERTO SALGADO, employees, financial statistics.