ROBERT WATTIAUX

Contactgegevens ROBERT WATTIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT WATTIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT WATTIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E CHANT DES OISEAUX 41; 5101; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81303116 (+32-81303116) 81303116 (+32-81303116)

Fax (fax): +32 (61) 852-28-55 +32 (61) 852-28-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT WATTIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT WATTIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT WATTIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT WATTIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT WATTIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT WATTIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT WATTIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT WATTIAUX
Products information ROBERT WATTIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE06121551513
Ondernemingsnummer: 5523620605
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT WATTIAUX
(Get full report from official database of BE for ROBERT WATTIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT WATTIAUX
Addition kinds of activities for ROBERT WATTIAUX

7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
326100. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
508701. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
01910000. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
20929904. Vis, vers: bereid | Fish, fresh: prepared
25190301. Glasvezel meubels, huishouden: opgevuld of gewoon | Fiberglass furniture, household: padded or plain
34699908. Machine onderdelen, gestempeld of geperst metaal | Machine parts, stamped or pressed metal
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
61639903. Leningagenten | Loan agents
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij ROBERT WATTIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT WATTIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT WATTIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT WATTIAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Store manager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

  Regio: VOLLEZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp/Poetshulp Landen (met dienstencheques) (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van ROBERT WATTIAUX in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT WATTIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT WATTIAUX. Laat een reactie achter voor ROBERT WATTIAUX. ROBERT WATTIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT WATTIAUX. Leave a respond for ROBERT WATTIAUX. ROBERT WATTIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT WATTIAUX op de google maps. Adres en contacten ROBERT WATTIAUX
Location of ROBERT WATTIAUX on the google maps. Address and contacts of ROBERT WATTIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT WATTIAUX ROBERT WATTIAUX: MICHEL DE VRIESE | BRITTA MODE | JEROME DEFRAEIJE | Verhellen L | FERMON

Other related companies as ROBERT WATTIAUX: MICHEL DE VRIESE | BRITTA MODE | JEROME DEFRAEIJE | Verhellen L | FERMON

ROBERT WATTIAUX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT WATTIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06121551513. Het bedrijf ROBERT WATTIAUX bevindt zich op het adres: ALL?E CHANT DES OISEAUX 41; 5101; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT WATTIAUX is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT WATTIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT WATTIAUX, openstaande posities, locatie van ROBERT WATTIAUX op de kaart.

ROBERT WATTIAUX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT WATTIAUX, company assigned to the tax number BE06121551513. The company ROBERT WATTIAUX is located at the address: ALL?E CHANT DES OISEAUX 41; 5101; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT WATTIAUX is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT WATTIAUX is not available. You also can look at reviews of ROBERT WATTIAUX, open positions, location of ROBERT WATTIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT WATTIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT WATTIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT WATTIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT WATTIAUX, employees, financial statistics.