ROBERT VANDEKERCKHOVE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ROBERT VANDEKERCKHOVE
Private companiesPrimary Metal Industries • ROBERT VANDEKERCKHOVE

Contactgegevens ROBERT VANDEKERCKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VANDEKERCKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VANDEKERCKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 42; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56715441 (+32-56715441) 56715441 (+32-56715441)

Fax (fax): +32 (59) 707-22-53 +32 (59) 707-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VANDEKERCKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VANDEKERCKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VANDEKERCKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VANDEKERCKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VANDEKERCKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VANDEKERCKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VANDEKERCKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VANDEKERCKHOVE
Products information ROBERT VANDEKERCKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE03447204589
Ondernemingsnummer: 9703643798
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VANDEKERCKHOVE
(Get full report from official database of BE for ROBERT VANDEKERCKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VANDEKERCKHOVE
Addition kinds of activities for ROBERT VANDEKERCKHOVE

221102. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
581299. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
20330104. Pizza saus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Pizza sauce: packaged in cans, jars, etc.
25220202. Paneelsystemen en scheidingswanden, kantoor: behalve hout | Panel systems and partitions, office: except wood
30899916. Monofilamenten, niet-textiel | Monofilaments, nontextile
32110102. Optisch glas, plat | Optical glass, flat
34290402. Marine hardware | Marine hardware
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
35890300. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
67980000. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts

Werken bij ROBERT VANDEKERCKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VANDEKERCKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VANDEKERCKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VANDEKERCKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

 • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

 • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

  Regio: OOSTKERKE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

 • Projectleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature projectleider zoeken we een kandidaat die volgende taken op zich wil nemen: Verantwoordelijk zijn voor het gehele bouwproject van opstart tot oplevering; Behartigen van klantenbelangen tijdens het bouwdossier; Opmaak uitvoeringsdossier en controle van de werf; Adviseren van klanten gedurende het bouwproces; Aanstellen van onderaannemers bijwonen van werfvergaderingen planningen bijsturen en bewaken; Verantwoordelijk zijn voor het financiële luik van het project.

 • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

 • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

 • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

 • Account manager Sales (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Brandfarmers

  Type: Vaste Job

  Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

 • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van ROBERT VANDEKERCKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VANDEKERCKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VANDEKERCKHOVE. Laat een reactie achter voor ROBERT VANDEKERCKHOVE. ROBERT VANDEKERCKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VANDEKERCKHOVE. Leave a respond for ROBERT VANDEKERCKHOVE. ROBERT VANDEKERCKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VANDEKERCKHOVE op de google maps. Adres en contacten ROBERT VANDEKERCKHOVE
Location of ROBERT VANDEKERCKHOVE on the google maps. Address and contacts of ROBERT VANDEKERCKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VANDEKERCKHOVE ROBERT VANDEKERCKHOVE: Fox 2001 Computer SPRL | T.C. DE REGENBOOG | Chiaramonte M | BERNARD S - DERVAUX P | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as ROBERT VANDEKERCKHOVE: Fox 2001 Computer SPRL | T.C. DE REGENBOOG | Chiaramonte M | BERNARD S - DERVAUX P | LIEVEN VAN NESTE

ROBERT VANDEKERCKHOVE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VANDEKERCKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03447204589. Het bedrijf ROBERT VANDEKERCKHOVE bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 42; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT VANDEKERCKHOVE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VANDEKERCKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VANDEKERCKHOVE, openstaande posities, locatie van ROBERT VANDEKERCKHOVE op de kaart.

ROBERT VANDEKERCKHOVE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VANDEKERCKHOVE, company assigned to the tax number BE03447204589. The company ROBERT VANDEKERCKHOVE is located at the address: MARKTSTRAAT 42; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT VANDEKERCKHOVE is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VANDEKERCKHOVE is not available. You also can look at reviews of ROBERT VANDEKERCKHOVE, open positions, location of ROBERT VANDEKERCKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VANDEKERCKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VANDEKERCKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VANDEKERCKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VANDEKERCKHOVE, employees, financial statistics.