ROBERT VANACKER

Contactgegevens ROBERT VANACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VANACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VANACKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENOVENSTRAAT 10; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51306311 (+32-51306311) 51306311 (+32-51306311)

Fax (fax): +32 (58) 985-62-81 +32 (58) 985-62-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VANACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VANACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VANACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VANACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VANACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VANACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VANACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VANACKER
Products information ROBERT VANACKER

BTW identificatienummer (tax): BE02917938232
Ondernemingsnummer: 2583679199
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialisation: Psychiatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VANACKER
(Get full report from official database of BE for ROBERT VANACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VANACKER
Addition kinds of activities for ROBERT VANACKER

214199. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
28619902. Marine winkels, hout en tandvlees | Naval stores, wood and gum
34330105. Gas-olie branders, combinatie | Gas-oil burners, combination
35540101. Zak- en envelopmachines, papier | Bag and envelope making machinery, paper
50469906. Prijs markeringsapparatuur en benodigdheden | Price marking equipment and supplies

Werken bij ROBERT VANACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VANACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VANACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VANACKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

 • Koeltechnicus (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

 • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

  Regio: VINDERHOUTE

  Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: LA FRECHA

  Type: Studentenjob

  U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

 • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

 • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

 • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

  Regio: WESTKAPELLE

  Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

 • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

 • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SERVAIS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ROBERT VANACKER in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VANACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VANACKER. Laat een reactie achter voor ROBERT VANACKER. ROBERT VANACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VANACKER. Leave a respond for ROBERT VANACKER. ROBERT VANACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VANACKER op de google maps. Adres en contacten ROBERT VANACKER
Location of ROBERT VANACKER on the google maps. Address and contacts of ROBERT VANACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VANACKER ROBERT VANACKER: Traen-Coucke NV | HUIS JEAN | Baccarne BVBA | Matoba | HUNKEM?LLER

Other related companies as ROBERT VANACKER: Traen-Coucke NV | HUIS JEAN | Baccarne BVBA | Matoba | HUNKEM?LLER

ROBERT VANACKER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VANACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917938232. Het bedrijf ROBERT VANACKER bevindt zich op het adres: STEENOVENSTRAAT 10; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychiatres..
De hoofdactiviteit van ROBERT VANACKER is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VANACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VANACKER, openstaande posities, locatie van ROBERT VANACKER op de kaart.

ROBERT VANACKER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VANACKER, company assigned to the tax number BE02917938232. The company ROBERT VANACKER is located at the address: STEENOVENSTRAAT 10; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychiatres..
The main activity of ROBERT VANACKER is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VANACKER is not available. You also can look at reviews of ROBERT VANACKER, open positions, location of ROBERT VANACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VANACKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VANACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VANACKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VANACKER, employees, financial statistics.