ROBERT VAN DERHEYDEN

Contactgegevens ROBERT VAN DERHEYDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VAN DERHEYDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VAN DERHEYDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSEWEG 257; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15711249 (+32-15711249) 15711249 (+32-15711249)

Fax (fax): +32 (57) 274-36-18 +32 (57) 274-36-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VAN DERHEYDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VAN DERHEYDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VAN DERHEYDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VAN DERHEYDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VAN DERHEYDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VAN DERHEYDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VAN DERHEYDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VAN DERHEYDEN
Products information ROBERT VAN DERHEYDEN

BTW identificatienummer (tax): BE06339630126
Ondernemingsnummer: 7158935546
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VAN DERHEYDEN
(Get full report from official database of BE for ROBERT VAN DERHEYDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VAN DERHEYDEN
Addition kinds of activities for ROBERT VAN DERHEYDEN

326901. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
354700. Molen machines | Rolling mill machinery
22110814. Tabakdoeken | Tobacco cloths
28650210. Tolueen | Toluene
34110103. Voedselcontainers, metaal | Food containers, metal
45819902. Luchthaven controle toren operatie, behalve de overheid | Airport control tower operation, except government
73899919. Brandblusser onderhoud | Fire extinguisher servicing

Werken bij ROBERT VAN DERHEYDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VAN DERHEYDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VAN DERHEYDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VAN DERHEYDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

 • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

 • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

 • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

 • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

  Type: Studentenjob

  Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

 • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

 • Reservation en Office Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

 • Consolidation Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van ROBERT VAN DERHEYDEN in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VAN DERHEYDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VAN DERHEYDEN. Laat een reactie achter voor ROBERT VAN DERHEYDEN. ROBERT VAN DERHEYDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VAN DERHEYDEN. Leave a respond for ROBERT VAN DERHEYDEN. ROBERT VAN DERHEYDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VAN DERHEYDEN op de google maps. Adres en contacten ROBERT VAN DERHEYDEN
Location of ROBERT VAN DERHEYDEN on the google maps. Address and contacts of ROBERT VAN DERHEYDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VAN DERHEYDEN ROBERT VAN DERHEYDEN: FLCADBURY BELGIUM SA | TWEE W ENGINEERING | Drouet M | BUREAU DEGUELDRE M. | GERDA MERTENS

Other related companies as ROBERT VAN DERHEYDEN: FLCADBURY BELGIUM SA | TWEE W ENGINEERING | Drouet M | BUREAU DEGUELDRE M. | GERDA MERTENS

ROBERT VAN DERHEYDEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VAN DERHEYDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339630126. Het bedrijf ROBERT VAN DERHEYDEN bevindt zich op het adres: MECHELSEWEG 257; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT VAN DERHEYDEN is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VAN DERHEYDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VAN DERHEYDEN, openstaande posities, locatie van ROBERT VAN DERHEYDEN op de kaart.

ROBERT VAN DERHEYDEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VAN DERHEYDEN, company assigned to the tax number BE06339630126. The company ROBERT VAN DERHEYDEN is located at the address: MECHELSEWEG 257; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT VAN DERHEYDEN is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VAN DERHEYDEN is not available. You also can look at reviews of ROBERT VAN DERHEYDEN, open positions, location of ROBERT VAN DERHEYDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VAN DERHEYDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VAN DERHEYDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VAN DERHEYDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VAN DERHEYDEN, employees, financial statistics.