ROBERT LELOUP

Contactgegevens ROBERT LELOUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT LELOUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT LELOUP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PETIT SART 110; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81301783 (+32-81301783) 81301783 (+32-81301783)

Fax (fax): +32 (82) 926-66-69 +32 (82) 926-66-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT LELOUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT LELOUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT LELOUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT LELOUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT LELOUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT LELOUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT LELOUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT LELOUP
Products information ROBERT LELOUP

BTW identificatienummer (tax): BE06703277587
Ondernemingsnummer: 5918579101
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialisation: Dermatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT LELOUP
(Get full report from official database of BE for ROBERT LELOUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT LELOUP
Addition kinds of activities for ROBERT LELOUP

208401. wijnen | Wines
14990104. Gem stenen (natuurlijk) mijnbouw, nec | Gem stones (natural) mining, nec
20910301. Kabeljauw, genezen, NSK | Codfish, cured, nsk
26720109. Thermoplastisch gecoat papier: gemaakt van aangekochte materialen | Thermoplastic coated paper: made from purchased materials
32960000. Minerale wol | Mineral wool
39491304. Lacrosse apparatuur en benodigdheden, algemeen | Lacrosse equipment and supplies, general
73891003. Switchboard operatie, private branch exchanges | Switchboard operation, private branch exchanges

Werken bij ROBERT LELOUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT LELOUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT LELOUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT LELOUP. Looking for open vacancies in other companies

 • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

 • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

 • Binnenschrijnwerker (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het plaatsen van wanden, plafonds, deuren en gevelbekleding in regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

 • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

 • metselaar (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

  Type: Vaste Job

  uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

 • Verkoopmedewerker kampeermateriaal (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Vaste Job

  Voltijdse betrekking van dinsdag tot zaterdag Kassawerk Kleine herstellingen Ervaring in kamperen en kampeermateriaal Leergierig Klantvriendelijk Een goede kennis Frans Is deze opsomming volledig jouw ding? Stuur dan snel jouw cv Bedrijfsprofiel: De winkel is een relatief kleine keten met een groot verhaal. Het bedrijf focust op kamperen en avontuurlijke reizigers.

 • Kok (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: 5th AVENUE

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

 • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van ROBERT LELOUP in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT LELOUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT LELOUP. Laat een reactie achter voor ROBERT LELOUP. ROBERT LELOUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT LELOUP. Leave a respond for ROBERT LELOUP. ROBERT LELOUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT LELOUP op de google maps. Adres en contacten ROBERT LELOUP
Location of ROBERT LELOUP on the google maps. Address and contacts of ROBERT LELOUP

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT LELOUP ROBERT LELOUP: The Dominator Bulldogs VZW | LUC VELDEMAN | MARIE-LOUISE HALLEUX | Eurosleutel | OLYMPIA PAPIER NV

Other related companies as ROBERT LELOUP: The Dominator Bulldogs VZW | LUC VELDEMAN | MARIE-LOUISE HALLEUX | Eurosleutel | OLYMPIA PAPIER NV

ROBERT LELOUP is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT LELOUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06703277587. Het bedrijf ROBERT LELOUP bevindt zich op het adres: AVENUE DU PETIT SART 110; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Dermatologues..
De hoofdactiviteit van ROBERT LELOUP is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT LELOUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT LELOUP, openstaande posities, locatie van ROBERT LELOUP op de kaart.

ROBERT LELOUP is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT LELOUP, company assigned to the tax number BE06703277587. The company ROBERT LELOUP is located at the address: AVENUE DU PETIT SART 110; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Dermatologues..
The main activity of ROBERT LELOUP is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT LELOUP is not available. You also can look at reviews of ROBERT LELOUP, open positions, location of ROBERT LELOUP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT LELOUP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT LELOUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT LELOUP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT LELOUP, employees, financial statistics.