ROBERT JANSEN

Contactgegevens ROBERT JANSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT JANSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT JANSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POORTHOEVESTRAAT 8; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11422737 (+32-11422737) 11422737 (+32-11422737)

Fax (fax): +32 (15) 232-87-47 +32 (15) 232-87-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT JANSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT JANSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT JANSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT JANSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT JANSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT JANSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT JANSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT JANSEN
Products information ROBERT JANSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03752899169
Ondernemingsnummer: 8164733886
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT JANSEN
(Get full report from official database of BE for ROBERT JANSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT JANSEN
Addition kinds of activities for ROBERT JANSEN

356401. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
26310413. Transformer board | Transformer board
30890503. Reddingsvlotten, nonrigid: kunststoffen | Life rafts, nonrigid: plastics
32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
34449904. Het vormen van machinewerk, plaatwerk | Forming machine work, sheet metal
38250301. Ammeters, nec | Ammeters, nec
51439900. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators

Werken bij ROBERT JANSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT JANSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT JANSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT JANSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

 • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

 • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

 • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

 • Expert Vis (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

  Type: Vaste Job

  Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

 • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • Arts (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

Zoek naar antwoorden van ROBERT JANSEN in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT JANSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT JANSEN. Laat een reactie achter voor ROBERT JANSEN. ROBERT JANSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT JANSEN. Leave a respond for ROBERT JANSEN. ROBERT JANSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT JANSEN op de google maps. Adres en contacten ROBERT JANSEN
Location of ROBERT JANSEN on the google maps. Address and contacts of ROBERT JANSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT JANSEN ROBERT JANSEN: BODY MAGIC | Ternoot Confectiebedrijf B.V.B.A. | KM NV KEURINGSSTATION | JACQUES VAN ROTEN | Terre d'Afrique

Other related companies as ROBERT JANSEN: BODY MAGIC | Ternoot Confectiebedrijf B.V.B.A. | KM NV KEURINGSSTATION | JACQUES VAN ROTEN | Terre d'Afrique

ROBERT JANSEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT JANSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03752899169. Het bedrijf ROBERT JANSEN bevindt zich op het adres: POORTHOEVESTRAAT 8; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT JANSEN is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT JANSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT JANSEN, openstaande posities, locatie van ROBERT JANSEN op de kaart.

ROBERT JANSEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT JANSEN, company assigned to the tax number BE03752899169. The company ROBERT JANSEN is located at the address: POORTHOEVESTRAAT 8; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT JANSEN is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT JANSEN is not available. You also can look at reviews of ROBERT JANSEN, open positions, location of ROBERT JANSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT JANSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT JANSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT JANSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT JANSEN, employees, financial statistics.