ROBERT GENICOT

Contactgegevens ROBERT GENICOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT GENICOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT GENICOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU JARDIN-BOTANIQUE 38; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42237220 (+32-42237220) 42237220 (+32-42237220)

Fax (fax): +32 (10) 306-87-15 +32 (10) 306-87-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT GENICOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT GENICOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT GENICOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT GENICOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT GENICOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT GENICOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT GENICOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT GENICOT
Products information ROBERT GENICOT

BTW identificatienummer (tax): BE03905883789
Ondernemingsnummer: 2170867919
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT GENICOT
(Get full report from official database of BE for ROBERT GENICOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT GENICOT
Addition kinds of activities for ROBERT GENICOT

729911. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services
738401. Fotografische diensten | Photographic services
801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
35829902. Veerreiniging en sterilisatie machines | Feather cleaning and sterilizing machinery

Werken bij ROBERT GENICOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT GENICOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT GENICOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT GENICOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

 • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

 • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

 • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

 • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected]

 • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

  Type: Studentenjob

  Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

 • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

 • Credit Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

Zoek naar antwoorden van ROBERT GENICOT in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT GENICOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT GENICOT. Laat een reactie achter voor ROBERT GENICOT. ROBERT GENICOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT GENICOT. Leave a respond for ROBERT GENICOT. ROBERT GENICOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT GENICOT op de google maps. Adres en contacten ROBERT GENICOT
Location of ROBERT GENICOT on the google maps. Address and contacts of ROBERT GENICOT

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT GENICOT ROBERT GENICOT: MENUISERIE G?N. ET ?BENISTERIE PISTRIN | Promodent S.A. | VAN DER SCHRAELEN GEBRS | TENNIS CLUB LE ROEULX | MD Music

Other related companies as ROBERT GENICOT: MENUISERIE G?N. ET ?BENISTERIE PISTRIN | Promodent S.A. | VAN DER SCHRAELEN GEBRS | TENNIS CLUB LE ROEULX | MD Music

ROBERT GENICOT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT GENICOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03905883789. Het bedrijf ROBERT GENICOT bevindt zich op het adres: RUE DU JARDIN-BOTANIQUE 38; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van ROBERT GENICOT is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT GENICOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT GENICOT, openstaande posities, locatie van ROBERT GENICOT op de kaart.

ROBERT GENICOT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT GENICOT, company assigned to the tax number BE03905883789. The company ROBERT GENICOT is located at the address: RUE DU JARDIN-BOTANIQUE 38; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of ROBERT GENICOT is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT GENICOT is not available. You also can look at reviews of ROBERT GENICOT, open positions, location of ROBERT GENICOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT GENICOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT GENICOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT GENICOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT GENICOT, employees, financial statistics.