ROBERT DIERENDONCK

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ROBERT DIERENDONCK
Private companiesTransportation by Air • ROBERT DIERENDONCK

Contactgegevens ROBERT DIERENDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DIERENDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DIERENDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEFFINGESTRAAT 2; 8432; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59301422 (+32-59301422) 59301422 (+32-59301422)

Fax (fax): +32 (55) 887-95-77 +32 (55) 887-95-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DIERENDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DIERENDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DIERENDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DIERENDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DIERENDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DIERENDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DIERENDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DIERENDONCK
Products information ROBERT DIERENDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE07470397949
Ondernemingsnummer: 9358673095
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 416,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DIERENDONCK
(Get full report from official database of BE for ROBERT DIERENDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DIERENDONCK
Addition kinds of activities for ROBERT DIERENDONCK

753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
34929901. Regelventielen, vloeistofkracht: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, fluid power: hydraulic and pneumatic
35310607. Baggeren machines | Dredging machinery
36990103. betatrons | Betatrons
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
76310101. Klok reparatie | Clock repair

Werken bij ROBERT DIERENDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DIERENDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DIERENDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DIERENDONCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

 • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

 • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

 • Projectleider (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

 • CNC - bediener (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

 • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Studentenjob

  Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

 • Student logistiek (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

 • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van ROBERT DIERENDONCK in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DIERENDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DIERENDONCK. Laat een reactie achter voor ROBERT DIERENDONCK. ROBERT DIERENDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DIERENDONCK. Leave a respond for ROBERT DIERENDONCK. ROBERT DIERENDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DIERENDONCK op de google maps. Adres en contacten ROBERT DIERENDONCK
Location of ROBERT DIERENDONCK on the google maps. Address and contacts of ROBERT DIERENDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DIERENDONCK ROBERT DIERENDONCK: Maertens A & E BVBA | INSTITUT NAILS PERFECT | Hoyaux Michel SPRL | CALYPSO | I. GORIS

Other related companies as ROBERT DIERENDONCK: Maertens A & E BVBA | INSTITUT NAILS PERFECT | Hoyaux Michel SPRL | CALYPSO | I. GORIS

ROBERT DIERENDONCK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DIERENDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07470397949. Het bedrijf ROBERT DIERENDONCK bevindt zich op het adres: LEFFINGESTRAAT 2; 8432; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 416,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT DIERENDONCK is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DIERENDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DIERENDONCK, openstaande posities, locatie van ROBERT DIERENDONCK op de kaart.

ROBERT DIERENDONCK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DIERENDONCK, company assigned to the tax number BE07470397949. The company ROBERT DIERENDONCK is located at the address: LEFFINGESTRAAT 2; 8432; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 416,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT DIERENDONCK is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DIERENDONCK is not available. You also can look at reviews of ROBERT DIERENDONCK, open positions, location of ROBERT DIERENDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DIERENDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DIERENDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DIERENDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DIERENDONCK, employees, financial statistics.