INSTITUT NAILS PERFECT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • INSTITUT NAILS PERFECT
Private companiesTransportation by Air • INSTITUT NAILS PERFECT

Contactgegevens INSTITUT NAILS PERFECT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT NAILS PERFECT: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT NAILS PERFECT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GOFFE 6; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42223840 (+32-42223840) 42223840 (+32-42223840)

Fax (fax): +32 (13) 827-88-24 +32 (13) 827-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT NAILS PERFECT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT NAILS PERFECT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT NAILS PERFECT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT NAILS PERFECT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT NAILS PERFECT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT NAILS PERFECT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT NAILS PERFECT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT NAILS PERFECT
Products information INSTITUT NAILS PERFECT

BTW identificatienummer (tax): BE05986419677
Ondernemingsnummer: 7344055175
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in INSTITUT NAILS PERFECT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT NAILS PERFECT
(Get full report from official database of BE for INSTITUT NAILS PERFECT)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT NAILS PERFECT
Addition kinds of activities for INSTITUT NAILS PERFECT

179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
24310107. Deuren, combinatie scherm-storm, hout | Doors, combination screen-storm, wood
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
55990105. Luchtballonnen en apparatuur | Hot air balloons and equipment
63319901. Beoordelingsverenigingen: brand-, zee- en ongevallenverzekering | Assessment associations: fire, marine and casualty insurance
73590102. Verhuur van vloeren onderhoud apparatuur | Floor maintenance equipment rental
87340202. Productcertificatie, veiligheid of prestatie | Product certification, safety or performance

Werken bij INSTITUT NAILS PERFECT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT NAILS PERFECT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT NAILS PERFECT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT NAILS PERFECT. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Logistiek Planner (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: KALIMBA

    Type: Vaste Job

    Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van INSTITUT NAILS PERFECT in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT NAILS PERFECT in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT NAILS PERFECT. Laat een reactie achter voor INSTITUT NAILS PERFECT. INSTITUT NAILS PERFECT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT NAILS PERFECT. Leave a respond for INSTITUT NAILS PERFECT. INSTITUT NAILS PERFECT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT NAILS PERFECT op de google maps. Adres en contacten INSTITUT NAILS PERFECT
Location of INSTITUT NAILS PERFECT on the google maps. Address and contacts of INSTITUT NAILS PERFECT

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT NAILS PERFECT INSTITUT NAILS PERFECT: D.D.S. | COLET | GUIDO AELVOET | JAN VANCRAEYVELDT | Deom D

Other related companies as INSTITUT NAILS PERFECT: D.D.S. | COLET | GUIDO AELVOET | JAN VANCRAEYVELDT | Deom D

INSTITUT NAILS PERFECT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT NAILS PERFECT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05986419677. Het bedrijf INSTITUT NAILS PERFECT bevindt zich op het adres: RUE DE LA GOFFE 6; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 743,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in INSTITUT NAILS PERFECT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT NAILS PERFECT is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT NAILS PERFECT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT NAILS PERFECT, openstaande posities, locatie van INSTITUT NAILS PERFECT op de kaart.

INSTITUT NAILS PERFECT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT NAILS PERFECT, company assigned to the tax number BE05986419677. The company INSTITUT NAILS PERFECT is located at the address: RUE DE LA GOFFE 6; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 743,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Products created in INSTITUT NAILS PERFECT were not found.
The main activity of INSTITUT NAILS PERFECT is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT NAILS PERFECT is not available. You also can look at reviews of INSTITUT NAILS PERFECT, open positions, location of INSTITUT NAILS PERFECT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT NAILS PERFECT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT NAILS PERFECT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT NAILS PERFECT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT NAILS PERFECT, employees, financial statistics.