ROBERT DEMYTTENAERE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ROBERT DEMYTTENAERE
Private companiesLegal Services • ROBERT DEMYTTENAERE

Contactgegevens ROBERT DEMYTTENAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DEMYTTENAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DEMYTTENAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WULVESTRAAT 1BA; 8902; IEPER, België

Telefoon (phone): 57200338 (+32-57200338) 57200338 (+32-57200338)

Fax (fax): +32 (10) 784-46-78 +32 (10) 784-46-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DEMYTTENAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DEMYTTENAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DEMYTTENAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DEMYTTENAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DEMYTTENAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DEMYTTENAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DEMYTTENAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DEMYTTENAERE
Products information ROBERT DEMYTTENAERE

BTW identificatienummer (tax): BE08769256591
Ondernemingsnummer: 6879333496
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DEMYTTENAERE
(Get full report from official database of BE for ROBERT DEMYTTENAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DEMYTTENAERE
Addition kinds of activities for ROBERT DEMYTTENAERE

448299. Veerboten, nec | Ferries, nec
14420100. Zandwinning | Sand mining
17420100. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
20629903. Gegranuleerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Granulated cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance

Werken bij ROBERT DEMYTTENAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DEMYTTENAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DEMYTTENAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DEMYTTENAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

 • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

 • HR Business Partner (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

 • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SOCIAAL HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

 • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

 • Merchandiser (ROUBAIX)

  Regio: ROUBAIX

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

 • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

 • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

 • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: LOGOFIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

Zoek naar antwoorden van ROBERT DEMYTTENAERE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DEMYTTENAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DEMYTTENAERE. Laat een reactie achter voor ROBERT DEMYTTENAERE. ROBERT DEMYTTENAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DEMYTTENAERE. Leave a respond for ROBERT DEMYTTENAERE. ROBERT DEMYTTENAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DEMYTTENAERE op de google maps. Adres en contacten ROBERT DEMYTTENAERE
Location of ROBERT DEMYTTENAERE on the google maps. Address and contacts of ROBERT DEMYTTENAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DEMYTTENAERE ROBERT DEMYTTENAERE: Nelis Serge SPRL | KREATOS | CHENIL BERGERS ALLEMANDS | HOGESCHOOL KAREL DE GROTE | S. SZWARCMAN

Other related companies as ROBERT DEMYTTENAERE: Nelis Serge SPRL | KREATOS | CHENIL BERGERS ALLEMANDS | HOGESCHOOL KAREL DE GROTE | S. SZWARCMAN

ROBERT DEMYTTENAERE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DEMYTTENAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08769256591. Het bedrijf ROBERT DEMYTTENAERE bevindt zich op het adres: WULVESTRAAT 1BA; 8902; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT DEMYTTENAERE is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DEMYTTENAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DEMYTTENAERE, openstaande posities, locatie van ROBERT DEMYTTENAERE op de kaart.

ROBERT DEMYTTENAERE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DEMYTTENAERE, company assigned to the tax number BE08769256591. The company ROBERT DEMYTTENAERE is located at the address: WULVESTRAAT 1BA; 8902; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT DEMYTTENAERE is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DEMYTTENAERE is not available. You also can look at reviews of ROBERT DEMYTTENAERE, open positions, location of ROBERT DEMYTTENAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DEMYTTENAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DEMYTTENAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DEMYTTENAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DEMYTTENAERE, employees, financial statistics.