ROBERT DE ROOVER

Contactgegevens ROBERT DE ROOVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DE ROOVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DE ROOVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER PERSOONSLAAN 18; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38864985 (+32-38864985) 38864985 (+32-38864985)

Fax (fax): +32 (86) 169-59-55 +32 (86) 169-59-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DE ROOVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DE ROOVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DE ROOVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DE ROOVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DE ROOVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DE ROOVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DE ROOVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DE ROOVER
Products information ROBERT DE ROOVER

BTW identificatienummer (tax): BE09477874755
Ondernemingsnummer: 3918518066
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Sp茅cialisation: Oculistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DE ROOVER
(Get full report from official database of BE for ROBERT DE ROOVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DE ROOVER
Addition kinds of activities for ROBERT DE ROOVER

018103. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
376400. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
16290203. Metrobouw | Subway construction
22990304. Garen, metaal-, keramische of papiervezels | Yarn, metallic, ceramic, or paper fibers
22990604. Schuren: wol, haarhaar en dergelijke vezels | Scouring: wool, mohair, and similar fibers
23219902. Uniform shirts: gemaakt van aangekochte materialen | Uniform shirts: made from purchased materials
23699907. Rokken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Skirts: girls', children's, and infants'
39991403. Bagage kaders | Luggage frames
73119901. Adverteren consultant | Advertising consultant

Werken bij ROBERT DE ROOVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DE ROOVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DE ROOVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DE ROOVER. Looking for open vacancies in other companies

 • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

 • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

 • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

 • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

 • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: VAB

  Type: Vaste Job

  MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

 • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: INTEC BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

 • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Flexijob

  Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van ROBERT DE ROOVER in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DE ROOVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DE ROOVER. Laat een reactie achter voor ROBERT DE ROOVER. ROBERT DE ROOVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DE ROOVER. Leave a respond for ROBERT DE ROOVER. ROBERT DE ROOVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DE ROOVER op de google maps. Adres en contacten ROBERT DE ROOVER
Location of ROBERT DE ROOVER on the google maps. Address and contacts of ROBERT DE ROOVER

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DE ROOVER ROBERT DE ROOVER: K.C BRUGGE | Stedelijk Sportstadion | ANNE-MARIE VAN EYNDE | MARC TANGHE | Boumon Nad猫ge

Other related companies as ROBERT DE ROOVER: K.C BRUGGE | Stedelijk Sportstadion | ANNE-MARIE VAN EYNDE | MARC TANGHE | Boumon Nad猫ge

ROBERT DE ROOVER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DE ROOVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09477874755. Het bedrijf ROBERT DE ROOVER bevindt zich op het adres: DOKTER PERSOONSLAAN 18; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 168,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oculistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT DE ROOVER is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DE ROOVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DE ROOVER, openstaande posities, locatie van ROBERT DE ROOVER op de kaart.

ROBERT DE ROOVER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DE ROOVER, company assigned to the tax number BE09477874755. The company ROBERT DE ROOVER is located at the address: DOKTER PERSOONSLAAN 18; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 168,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oculistes..
The main activity of ROBERT DE ROOVER is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DE ROOVER is not available. You also can look at reviews of ROBERT DE ROOVER, open positions, location of ROBERT DE ROOVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DE ROOVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DE ROOVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DE ROOVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DE ROOVER, employees, financial statistics.