Stedelijk Sportstadion

Contactgegevens Stedelijk Sportstadion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stedelijk Sportstadion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stedelijk Sportstadion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zonnebloemstraat 5; 9500; Geraardsbergen (Onkerzele), België

Telefoon (phone): 054 41 41 66 (+32-054 41 41 66) 054 41 41 66 (+32-054 41 41 66)

Fax (fax): +32 (11) 708-82-20 +32 (11) 708-82-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stedelijk Sportstadion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stedelijk Sportstadion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stedelijk Sportstadion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stedelijk Sportstadion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stedelijk Sportstadion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stedelijk Sportstadion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stedelijk Sportstadion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stedelijk Sportstadion
Products information Stedelijk Sportstadion

BTW identificatienummer (tax): BE04909759521
Ondernemingsnummer: 7726379394
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 415,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Stedelijk Sportstadion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stedelijk Sportstadion
(Get full report from official database of BE for Stedelijk Sportstadion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stedelijk Sportstadion
Addition kinds of activities for Stedelijk Sportstadion

2732. Boeken afdrukken | Book printing
239904. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
249913. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
345200. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
769914. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services
824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
01610300. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
33999905. termiet | Thermite
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests

Werken bij Stedelijk Sportstadion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stedelijk Sportstadion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stedelijk Sportstadion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stedelijk Sportstadion. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Stedelijk Sportstadion in sociale netwerken
Look for responds of Stedelijk Sportstadion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stedelijk Sportstadion. Laat een reactie achter voor Stedelijk Sportstadion. Stedelijk Sportstadion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stedelijk Sportstadion. Leave a respond for Stedelijk Sportstadion. Stedelijk Sportstadion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stedelijk Sportstadion op de google maps. Adres en contacten Stedelijk Sportstadion
Location of Stedelijk Sportstadion on the google maps. Address and contacts of Stedelijk Sportstadion

Andere gerelateerde bedrijven als come Stedelijk Sportstadion Stedelijk Sportstadion: Cauderlier J | DUPONT | Lasseel R & Zonen | BENNY BACKX | Borigrain SC

Other related companies as Stedelijk Sportstadion: Cauderlier J | DUPONT | Lasseel R & Zonen | BENNY BACKX | Borigrain SC

Stedelijk Sportstadion is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stedelijk Sportstadion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04909759521. Het bedrijf Stedelijk Sportstadion bevindt zich op het adres: Zonnebloemstraat 5; 9500; Geraardsbergen (Onkerzele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 415,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Stedelijk Sportstadion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stedelijk Sportstadion is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stedelijk Sportstadion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stedelijk Sportstadion, openstaande posities, locatie van Stedelijk Sportstadion op de kaart.

Stedelijk Sportstadion is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stedelijk Sportstadion, company assigned to the tax number BE04909759521. The company Stedelijk Sportstadion is located at the address: Zonnebloemstraat 5; 9500; Geraardsbergen (Onkerzele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 415,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Stedelijk Sportstadion were not found.
The main activity of Stedelijk Sportstadion is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Stedelijk Sportstadion is not available. You also can look at reviews of Stedelijk Sportstadion, open positions, location of Stedelijk Sportstadion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stedelijk Sportstadion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stedelijk Sportstadion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stedelijk Sportstadion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stedelijk Sportstadion, employees, financial statistics.