ROBERT CNUDDE

Contactgegevens ROBERT CNUDDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT CNUDDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT CNUDDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEURNESTRAAT 64; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55312763 (+32-55312763) 55312763 (+32-55312763)

Fax (fax): +32 (3) 299-16-34 +32 (3) 299-16-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT CNUDDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT CNUDDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT CNUDDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT CNUDDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT CNUDDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT CNUDDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT CNUDDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT CNUDDE
Products information ROBERT CNUDDE

BTW identificatienummer (tax): BE01281524658
Ondernemingsnummer: 3665283203
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT CNUDDE
(Get full report from official database of BE for ROBERT CNUDDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT CNUDDE
Addition kinds of activities for ROBERT CNUDDE

23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
32110402. Glasplaat | Sheet glass
35410209. Lapping machines | Lapping machines
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school

Werken bij ROBERT CNUDDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT CNUDDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT CNUDDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT CNUDDE. Looking for open vacancies in other companies

 • carrossier (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

 • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

 • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

 • Monteur industriebouw (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

 • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

 • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

 • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Staffing

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

 • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: HOSA

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

 • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

 • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ROBERT CNUDDE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT CNUDDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT CNUDDE. Laat een reactie achter voor ROBERT CNUDDE. ROBERT CNUDDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT CNUDDE. Leave a respond for ROBERT CNUDDE. ROBERT CNUDDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT CNUDDE op de google maps. Adres en contacten ROBERT CNUDDE
Location of ROBERT CNUDDE on the google maps. Address and contacts of ROBERT CNUDDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT CNUDDE ROBERT CNUDDE: PAUL VAN MULDERS | IMMO SUN HOUSE | JEAN DELMEZ | CHELSEA | FOURNIL DE MICHEL

Other related companies as ROBERT CNUDDE: PAUL VAN MULDERS | IMMO SUN HOUSE | JEAN DELMEZ | CHELSEA | FOURNIL DE MICHEL

ROBERT CNUDDE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT CNUDDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01281524658. Het bedrijf ROBERT CNUDDE bevindt zich op het adres: HEURNESTRAAT 64; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT CNUDDE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT CNUDDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT CNUDDE, openstaande posities, locatie van ROBERT CNUDDE op de kaart.

ROBERT CNUDDE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT CNUDDE, company assigned to the tax number BE01281524658. The company ROBERT CNUDDE is located at the address: HEURNESTRAAT 64; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT CNUDDE is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT CNUDDE is not available. You also can look at reviews of ROBERT CNUDDE, open positions, location of ROBERT CNUDDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT CNUDDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT CNUDDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT CNUDDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT CNUDDE, employees, financial statistics.