ROBERT BONAVENTURE

Contactgegevens ROBERT BONAVENTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT BONAVENTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT BONAVENTURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EUG?NE JEHAES 4BA; 4620; FLERON, België

Telefoon (phone): 43585428 (+32-43585428) 43585428 (+32-43585428)

Fax (fax): +32 (58) 220-13-65 +32 (58) 220-13-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT BONAVENTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT BONAVENTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT BONAVENTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT BONAVENTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT BONAVENTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT BONAVENTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT BONAVENTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT BONAVENTURE
Products information ROBERT BONAVENTURE

BTW identificatienummer (tax): BE01858032226
Ondernemingsnummer: 4587860107
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT BONAVENTURE
(Get full report from official database of BE for ROBERT BONAVENTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT BONAVENTURE
Addition kinds of activities for ROBERT BONAVENTURE

327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
23390202. Knickers: vrouwen, misses 'en junioren' | Knickers: women's, misses', and juniors'
28349908. Eigen geneesmiddelen | Proprietary drug products
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
37280500. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec

Werken bij ROBERT BONAVENTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT BONAVENTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT BONAVENTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT BONAVENTURE. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonzaalverkoper (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

 • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

 • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

 • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

 • Student Klantendienst (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

 • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Intelect

  Type: Vaste Job

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

 • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

 • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

Zoek naar antwoorden van ROBERT BONAVENTURE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT BONAVENTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT BONAVENTURE. Laat een reactie achter voor ROBERT BONAVENTURE. ROBERT BONAVENTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT BONAVENTURE. Leave a respond for ROBERT BONAVENTURE. ROBERT BONAVENTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT BONAVENTURE op de google maps. Adres en contacten ROBERT BONAVENTURE
Location of ROBERT BONAVENTURE on the google maps. Address and contacts of ROBERT BONAVENTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT BONAVENTURE ROBERT BONAVENTURE: COPPENS | P. ALAFAKIS | LA COUTELLERIE | Mus茅e des Beaux Arts | Harrison Machinehandel bvba

Other related companies as ROBERT BONAVENTURE: COPPENS | P. ALAFAKIS | LA COUTELLERIE | Mus茅e des Beaux Arts | Harrison Machinehandel bvba

ROBERT BONAVENTURE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT BONAVENTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858032226. Het bedrijf ROBERT BONAVENTURE bevindt zich op het adres: RUE EUG?NE JEHAES 4BA; 4620; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT BONAVENTURE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT BONAVENTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT BONAVENTURE, openstaande posities, locatie van ROBERT BONAVENTURE op de kaart.

ROBERT BONAVENTURE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT BONAVENTURE, company assigned to the tax number BE01858032226. The company ROBERT BONAVENTURE is located at the address: RUE EUG?NE JEHAES 4BA; 4620; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT BONAVENTURE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT BONAVENTURE is not available. You also can look at reviews of ROBERT BONAVENTURE, open positions, location of ROBERT BONAVENTURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT BONAVENTURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT BONAVENTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT BONAVENTURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT BONAVENTURE, employees, financial statistics.